«Βαραίνουν» τα βλέφαρα Ερντογάν και οι φήμες για την υγεία του οργιάζουν (video)

Ένα βίντεο από ομιλία του Ρετζέπ Ερντογάν, που τον δείχνει να κλείνει παρατεταμένα τα μάτια του ενώ μιλά, κάνει από χθες τον γύρο των μέσων κοινωνική δικτύωσης.

Τα Τουρκικά ΜΜΕ έσπεσαν να πουν ότι ο Τούρκος πρόεδρος φάνηκε να μην μπορεί να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά από την κούραση. 

Ωστόσο υπάρχουν και άλλες απόψεις που ακουγονται κατά καιρούς να λένε ότι ο Ερντογάν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Αρθρογράφος της φιλο-κυβερνητικής ιστοσελίδας «ΧαμπέρΤουρκ» επέκρινε το πρακτορείο ειδήσεων «Αναντολού», που δεν μόνταρε το βίντεο και άφησε να κυκλοφορήσει μία τέτοια εικόνα για τον Τούρκο πρόεδρο. 

«Η μετάδοση αυτών των εικόνων είναι πραγματικά ρεζίλι. Θα καταλάβαινα αν ήταν ζωντανή μετάδοση. Δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι. Αλλά γυρίστηκε και μετά μονταρίστηκε. Το να δείχνεται μία τέτοια κατάσταση σε ένα βίντεο είναι πολύ, πολύ κακό. Αυτό δείχνει σαφώς ότι κάποιος πολύ κοντά στον πρόεδρο προσπαθεί να τον φέρει σε δύσκολη κατάσταση, προσπαθώντας να τον κάνει να φαίνεται αδύναμος. «Αυτό είναι απαράδεκτο. Νομίζω ότι είναι ζήτημα εθνικής ασφάλειας», σημείωσε ο Φατίχ Αλταϊλί.


 

 

 

Πηγή: Sigma Live