Τραγωδία στη Βαλτική: Μητέρα και επτάχρονο παιδί σκοτώθηκαν πέφτοντας από ferry boat στη θάλασσα- Δείτε βίντεο

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το πλοίο βρισκόταν στα μέσα του ταξιδιού του το οποίο ξεκίνησε χθες από τη Σουηδία στην Πολωνία.

Ένα επτάχρονο αγόρι από την Πολωνία και η μητέρα του βρήκαν τραγικό θάνατο πέφτοντας από φέρι μπόουτ που έπλεε στη Βαλτική Θάλασσα, όπως ανακοίνωσαν οι σουηδικές αρχές οι οποίες διερευνούν περαιτέρω την υπόθεση.

Το παιδί έπεσε, κάτω από αδιευκρίνιστες προς στιγμής, συνθήκες από το πλοίο Stena Spirit με τη μητέρα του να πηδά ενστικτωδώς μετά από εκείνο, στη θάλασσα, σε μια προφανή προσπάθεια να το σώσει.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το πλοίο βρισκόταν στα μέσα του ταξιδιού του το οποίο ξεκίνησε χθες από τη Σουηδία στην Πολωνία.

Τρομοκρατημένοι επιβάτες παρακολουθούσαν τα ελικόπτερα διάσωσης, συμπεριλαμβανομένου ενός από μια κοντινή μονάδα του ΝΑΤΟ, να κάνουν κύκλους πάνω από το νερό για περίπου μία ώρα προσπαθώντας απεγνωσμένα να εντοπίσουν τη μητέρα και τον γιό.

Η μητέρα βρέθηκε στα παγωμένα νερό 59 λεπτά μετά το χτύπημα του συναγερμού και ο γιος της επτά λεπτά αργότερα, σύμφωνα με αξιωματούχο της Stena Line.

Οι σοροί μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο το νοσοκομείο Karlskrona.

Οι Σουηδοί εισαγγελείς δήλωσαν σήμερα το απόγευμα ότι ξεκίνησαν προκαταρκτική έρευνα γύρω από την υπόθεση.

Πηγή: DAILY MAIL