Τζόνι Ντεπ: Ντύθηκε Τζακ Σπάροου άλλη μία φορά, για την ευχή του μικρού Κόρι - Βίντεο

Ο Κόρι, γεννήθηκε με σύνδρομο υποπλαστικής αριστερής καρδιάς, έχει υποβληθεί σε 2 ανεπιτυχείς μεταμοσχεύσεις καρδιάς

Ο Τζόνι Ντεπ επανέλαβε τον ρόλο του θρυλικού πειρατή, Τζακ Σπάροου, για να εκπληρώσει την επιθυμία ενός 11χρονου αγοριού που πάσχει από μία νόσο και βρίσκεται σε τελικό στάδιο.


Ο 11χρονος οπαδός των «Πειρατών της Καραϊβικής», Κόρι υποβλήθηκε σε δύο ανεπιτυχείς μεταμοσχεύσεις καρδιάς και πλέον είναι αποφασισμένος πως δεν θέλει να αντιμετωπίσει τη δοκιμασία μιας τρίτης.

Αυτός και η οικογένειά του, δεν γνωρίζουν πόσο χρόνο έχει ακόμη στη ζωή, για αυτό μία από τις τελευταίες επιθυμίες του Κόρι ήταν να μιλήσει στο είδωλό του, τον «Κάπτεν Τζακ» και ο ηθοποιός, όπως τον έχουμε συνηθίσει, ανταποκρίθηκε άμεσα.

Ο Κόρι, δημιούργησε πρόσφατα ένα κανάλι στο YouTube, το «Kraken the Box», το οποίο έχει ήδη περισσότερους από 160.000 συνδρομητές.

Ο Ντεπ που φόρεσε τον διάσημο πειρατικό εξοπλισμό του, ακολούθησε το κανάλι στο YouTube και ηχογράφησε ένα μήνυμα εξαιρετικά και μόνο για τον Κόρι λέγοντας: «Σας εύχομαι καλή τύχη. Είμαι ο νούμερο ένα θαυμαστής σου, Κάπτεν - Κόρι. Όλος μου ο σεβασμός και η αγάπη είναι δική σου φίλε."

Επιπλέον ο Ντεπ είπε ότι θα ενθαρρύνει και τους φίλους του να ακολουθήσουν το κανάλι του Κόρι στο YouTube, ενώ στους συνδρομητές του καναλιού περιλαμβάνεται ήδη ο σταρ του Χόλιγουντ και παλαιστής Dwayne "The Rock" Johnson.

Η μητέρα του Κόρι είπε, ότι το μήνυμα, που διοργανώθηκε μέσω της φιλανθρωπικής οργάνωσης «Make A Wish», ήταν «καταπληκτικό» και είχε ανεβάσει τη διάθεση του γιου της, σε μια οδυνηρή περίοδο για την οικογένεια.

Ντεπ


Ο Κόρι, ο οποίος γεννήθηκε με σύνδρομο υποπλαστικής αριστερής καρδιάς, έκανε μεταμόσχευση το 2018, αλλά το όργανο απορρίφθηκε. Υποβλήθηκε σε δεύτερη μεταμόσχευση τον περασμένο Ιανουάριο αλλά μετά από μια τραυματική και επώδυνη επέμβαση, το σώμα του και πάλι δεν δέχτηκε την καρδιά.

Τώρα, μετά από συζητήσεις με τους γονείς του και την ιατρική ομάδα, αποφάσισε να μην προχωρήσει σε Τρίτη επέμβαση. «Δεν υπάρχει θεραπεία τώρα. Η πρώτη μεταμόσχευση δεν ήταν εύκολη, αλλά πήγε αρκετά καλά. Η δεύτερη ήταν εξαιρετικά τραυματική για αυτόν. Ήταν οδυνηρό και κουραστικό και έπρεπε να μάθει να περπατάει και να μιλά από την αρχή. Είπε ότι θα προτιμούσε να φύγει από τη ζωή παρά να χρειαστεί να ζήσει κάτι τέτοιο ξανά. Δεν ήταν μόνο δική του απόφαση, αλλά και της ιατρικής ομάδας.»

Η απόφαση του Κόρι σημαίνει ότι βρίσκεται τώρα σε κατάσταση «ανακουφιστικής φροντίδας» και η οικογένειά του δεν γνωρίζει πόσο θα ζήσει, ενώ ετοιμάζονται να περάσουν μαζί τα τελευταία τους Χριστούγεννα, όπως δήλωσε η μητέρα.

«Κάθε γεύμα που του φτιάχνουμε, δεν ξέρουμε αν θα είναι το τελευταίο του. Κάθε φορά που τον σηκώνουμε στο κρεβάτι, μπορεί να είναι η τελευταία φορά.
Είναι καταστροφικό. Έκλαψα με λυγμούς, προσευχήθηκα, θύμωσα σκεπτόμενη γιατί έπρεπε ο Κόρι να τα περάσει όλα αυτά, για να φύγει τελικά από τη ζωή.»

Τέλος πρόσθεσε πως «είναι πολύ θετικός και αξιοποιούν στο έπακρο τον χρόνο που τους απομένει».

Πηγή: skai.gr