Τζόκοβιτς: H πρώτη ανάρτηση της συζύγου του για την περιπέτεια στην Αυστραλία

Το πρώτο μήνυμά της έστειλε με ανάρτηση της στο Instagram η σύζυγος του Νόβακ Τζόκοβιτς, την ώρα που ο Σέρβος τενίστας παραμένει υπό κράτηση σε ξενοδοχείο από τις υπηρεσίες Μετανάστευσης της Αυστραλίας έως τη Δευτέρα που θα εκδικαστεί η υπόθεσή του.

Η Γελένα Τζόκοβιτς αφού ευχαρίστησε τον κόσμο που στήριξε τον σύζυγο της, ανέφερε πως ο σεβασμός για τον άνθρωπο και η αγάπη προέχουν.

«Σήμερα είναι Χριστούγεννα για εμάς, οι ευχές μου είναι όλοι να είναι υγιείς, ευτυχισμένοι, ασφαλείς και μαζί με τις οικογένειες. Μακάρι να είμαστε όλοι μαζί σήμερα, αλλά η παρηγοριά μου είναι ότι τουλάχιστον είμαστε υγιείς. Και θα εξελιχθούμε από αυτή την εμπειρία.

Σας ευχαριστώ, σε όλο τον κόσμο που χρησιμοποιήσατε τη φωνή σας για να στείλετε αγάπη στον σύζυγό μου. Παίρνω μια βαθιά ανάσα για να ηρεμήσω και να βρω ευγνωμοσύνη (και κατανόηση) αυτή τη στιγμή για όλα αυτά που συμβαίνουν. Ο μόνος νόμος που πρέπει να σεβαστούμε όλοι πέρα ​​από κάθε σύνορο είναι η Αγάπη και ο σεβασμός για τον άνθρωπο. Η αγάπη και η συγχώρεση δεν είναι ποτέ λάθος αλλά μια ισχυρή δύναμη. Εύχομαι να είστε όλοι καλά!», γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανήρτησε στα social media.

Σε αυτή είναι αγκαλιασμένοι με το Τζόκοβιτς και φιλιούνται σε μια παραλία, απολαμβάνοντας το ηλιοβασίλεμα.

Πηγή: skai.gr