Ο Τζέρεμι Ρένερ ποστάρει νέα φωτογραφία από το νοσοκομείο - Το «ευχαριστώ» στην ομάδα της ΜΕΘ

Ευχαριστώ την ομάδα της φημισμένης Ιατρικής ΜΕΘ για την έναρξη αυτού του ταξιδιού, έγραψε ο 52χρονος ηθοποιός 

Το «ευχαριστώ» του στη φημισμένη ιατρική ομάδα της ΜΕΘ που τον βοήθησε να ξεκινήσει το ταξίδι της ανάρρωσής του θέλησε να εκφράσει ο διάσημος ηθοποιός Τζέρεμι Ρένερ μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Ο 52χρονος σταρ της Marvel παρέμενε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου από την 1η Ιανουαρίου, όταν στην προσπάθειά του να απομακρύνει τα χιόνια που κάλυπτε το ράντσο του στη λίμνη Τάχο και να απελευθερώσει ένα παγιδευμένο μέλος της οικογένειάς του από το χιόνι, παρασύρθηκε από ένα εκχιονιστικό μηχάνημα επτά τόνων. 

«Ευχαριστώ τη διάσημη ομάδα της Ιατρικής ΜΕΘ για την έναρξη αυτού του ταξιδιού», έγραψε ο ηθοποιός, στη λεζάντα  που συνόδευε τη φωτογραφία που ανήρτησε από το κρεβάτι του νοσοκομείου, έχοντας γύρω του το προσωπικό της ΜΕΘ.

renner

Σε προηγούμενη ανάρτησή του ηθοποιού στο Twitter, εμφανίζονται η μητέρα και η αδερφή του να του κάνουν μασάζ στο κεφάλι και ο 52χρονος - παρά τον σοβαρό τραυματισμό του - να έχει αρκετή διάθεση για χιούμορ. Μάλιστα ακούγεται να λέει ότι νιώθει το κεφάλι του λες και είναι «αηδιαστικό», μετά το «πρώτο μπάνιο που έκανε» μετά τον τραυματισμό του, ενώ η αδελφή του λέει «πω είσαι τόσο σέξι», με τον σταρ να μουγκρίζει προσπαθώντας να γελάσει.

Πηγή: dailymail.co.uk