Τρόμος στις ΗΠΑ: Serial killer κυκλοφορεί ελεύθερος στο Πόρτλαντ - Έξι νεκρές γυναίκες σε τρεις μήνες

Τους τελευταίους 6 μήνες βρέθηκαν νεκρές σε διάφορες ερημικές τοποθεσίες 6 νεαρές γυναίκες, οι οποίες είχαν δηλωθεί από τους οικείους τους ως αγνοούμενες

Συναγερμός έχει σημάνει στο Πόρτλαντ των ΗΠΑ -  η μεγαλύτερη πόλη στην αμερικανική πολιτεία του Όρεγκον και έδρα της κομητείας Μαλτνόμα.- καθώς οι αρχές υποψιάζονται ότι κυκλοφορεί ελεύθερος στην περιοχή ένας κατά συρροή δολοφόνος νεαρών γυναικών. 

Τους τελευταίους 6 μήνες βρέθηκαν νεκρές σε διάφορες ερημικές τοποθεσίες 6 νεαρές γυναίκες, όλες κάτω των 40 ετών, οι οποίες είχαν δηλωθεί από τους οικείους τους ως αγνοούμενες.

Η πρώτη σορός εντοπίστηκες στις 19 Φεβρουαρίου και άνηκε στην 22χρονη Κριστίν Σμιθ και το τελευταίο μακάβριο εύρημα της αστυνομίας ήταν το πτώμα μία άλλης 22χρονης , της Άσλεϊ Ριλ, που είχε δηλωθεί εξαφανισμένη από τις 27 Μαρτίου και εντοπίστηκε στις 7 Μαΐου από έναν άντρα που ψάρευε σε μια λίμνη στην περιοχή Eagle Creek. 

Image

Όλα τα πτώματα των θυμάτων βρέθηκαν σε ακτίνα περίπου 150 χιλιομέτρων, στις πλευρές επαρχιακών δρόμων, στο δάσος ή σε απομονωμένες αγροτικές περιοχές.

Πηγή: skai.gr