«Απομίμηση... εναντίον μικροπρεπή»: Μαίνεται η σύγκρουση Ντόναλντ Τραμπ – Ρον ΝτεΣάντις

Ο ΝτεΣάντις έκανε λόγο για «ουσιαστικές διαφορές» μεταξύ του ίδιου και του Τραμπ

Μαίνεται η σύγκρουση μεταξύ του Ντόναλντ Τραμπ και του άλλοτε «πουλέν» του Ρον ντε Σάντις. Ο κυβερνήτης της Φλόριντα, ίσως ο πιο αξιόλογος αντίπαλος του Τραμπ στην κούρσα των Ρεπουμπλικανών για το χρίσμα, απάντησε την Πέμπτη στον τέως πρόεδρο, για τη συνήθεια του να τον ειρωνεύεται και να κάνει υποτιμητικά λογοπαίγνια με το όνομά του, λέγοντας ότι αυτό του το χαρακτηριστικό ήταν «ένας από τους λόγους που δεν είναι σήμερα στον Λευκό Οίκο».

«Νομίζω ότι είναι τόσο μικροπρεπής... Νομίζω ότι είναι τόσο ανώριμο. Δεν νομίζω ότι αυτό θέλουν οι ψηφοφόροι», είπε ο ΝτεΣάντις, 44 ετών, σε ραδιοφωνική εκπομπή.

«Και ειλικρινά, νομίζω ότι η συμπεριφορά του – την οποία έχει χρόνια τώρα – νομίζω ότι είναι ένας από τους λόγους που δεν είναι στον Λευκό Οίκο τώρα, γιατί νομίζω ότι αποξένωσε  από πάρα πολλούς ψηφοφόρους για πράγματα που πραγματικά δεν έχουν σημασία» συνέχισε ο κυβερνήτης. «Οπότε δεν μπαίνω στη διαδικασία (να απαντήσω) για τίποτα από αυτά». 

Ο ΝτεΣάντις έκανε λόγο για «ουσιαστικές διαφορές» μεταξύ του ίδιου και του Τραμπ. 

Ο Τραμπ, 76 ετών, περιέπαιξε τον ΝτεΣάντις στο λογαριασμό του στην πλατφόρμα του Truth Social την Τετάρτη το βράδυ, υποστηρίζοντας ότι ο κυβερνήτης της Φλόριντα θέλησε να… «αλλάξει» την προφορά του ονόματός του. «Έχετε ακούσει ότι ο ‘’Rob’’ (λογοπαίγνιο με τη ληστεία)  DeSanctimonious  (ΝτεΨευτοευσεβής) θέλει να αλλάξει ξανά το όνομά του.

Απαιτεί από τον κόσμο να τον αποκαλούν ΝτιιιΣάντις DeeeSantis, παρά ΝταΣάντις».

«Στην πραγματικότητα, μού αρέσει περισσότερο το ‘’Da’’, (στην αμερικανική αργκό ο άχαρος, ο γκαφατζής, o κουτοπόνηρος) ‘’ρέει’’ πιο ωραία, οπότε είμαι χαρούμενος που το αλλάζει. Αναστατώνεται πολύ όταν οι άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων των ρεπόρτερ, δεν το προφέρουν σωστά. Επομένως, δεν πρέπει να ενοχλείται, DeSanctimonious;» 

Ο τέως πρόεδρος συνέχισε να προσβάλλει τον ανθυποψήφιό του αναρτώντας ένα άρθρο που αναφερόταν στον ΝτεΣάντις ως «απομίμηση του Τραμπ».
 

Πηγή: nypost.com