Κοντά στην απόφαση ο Τραμπ: Μάλλον θα πρέπει να βάλω ξανά υποψηφιότητα το 2024

«Έτρεξα δύο φορές. Κέρδισα δύο φορές. Τα πήγα πολύ καλύτερα τη δεύτερη φορά από ό,τι πριν», είπε ο πρώην προεδρος των ΗΠΑ σε ομιλία του στο Τέξας, επιμένοντας στην αμφισβήτηση του αποτελέσματος των εκλογών του 2020

Πιο κοντά από ποτέ στην ανακοίνωση της απόφασής του να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για την προεδρία στις εκλογές του 2024, βρίσκεται ο Ντόναλντ Τραμπ.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ αποκάλυψε τις προθέσεις του σε συγκέντρωση στο Ντάλας, επιμένοντας μάλιστα ότι κέρδισε... δύο φορές, αμφισβητώντας ξανά το αποτέλεσμα της νίκης του Τζο Μπάιντεν, στις εκλογές του 2020.

«Έτρεξα δύο φορές. Κέρδισα δύο φορές. Τα πήγα πολύ καλύτερα τη δεύτερη φορά από ό,τι πριν», είπε ο Τραμπ το βράδυ του Σαββάτου στο Ρόμπσταουν του Τέξας και πρόσθεσε: «Παίρνοντας εκατομμύρια περισσότερες ψήφους το 2020 από ό,τι το 2016 και ομοίως, λαμβάνοντας περισσότερες ψήφους από οποιονδήποτε εν ενεργεία πρόεδρο στην ιστορία της χώρας μας με διαφορά. Και τώρα για να ξανακάνω τη χώρα μας επιτυχημένη, ασφαλή και ένδοξη, μάλλον θα πρέπει να το ξανακάνω».

«Συμπολίτες μου, αυτό το απίστευτο ταξίδι που κάνουμε μαζί μόλις ξεκίνησε», είπε, κλείνοντας την ομιλία του.

Πηγή: skai.gr