Κλείσιμο

Τραγωδία στην Αυστραλία: Βρέφος έχασε την ζωή του μετά από επίθεση καρακάξας

Μια ασύλληπτη τραγωδία έλαβε χώρα στην Αυστραλία, με θύμα ένα πέντε μηνών βρέφος.

Η μικρή Μία βρισκόταν στην αγκαλιά της μητέρας της σε ένα πάρκο στο Μπρίσμπειν, όταν ξάφνικά δέχθηκαν επίθεση από μια καρακάξα.

Η μητέρα, κατά την προσπάθειά της να αποφύγει το πουλί, έπεσε, με το πέντε μηνών βρέφος να τραυματίζεται σοβαρά. Δυστυχώς, η Μία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και εκεί υπέκυψε στα τραύματά της.

Οι συγγενείς της οικογένειας ξεκίνησαν την εκστρατεία «Gofundme» για να καλύψουν τα έξοδα της κηδείας της Μία και ήδη έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 70 χιλιάδες δολλάρια.

Όσο για τους γονείς της Μία, μέλη της οικογένειας αναφέρουν τα εξής: «Η άφιξη της Μία σήμανε την απόλυτη ευτυχία για τον Τζέικομπ και τη Σιμόν, την αγαπούσαν πάρα πολύ και μοιράζονταν αυτή τους την αγάπη ώστε να την λατρέψουν όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα».

«Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν το βασανιστήριο που περνούν ο Τζέικομπ και η Σιμόν. Το νήμα της ζωής της Μία κόπηκε τόσο σύντομα, πολύ νωρίτερα από ό, τι περίμενε κανείς από εμάς. Η Μια ήταν και θα είναι για πάντα το φως στη ζωή των γονιών της», σημειώνουν συγγενείς της οικογένειας, ραγίζοντας καρδιές.

Παράλληλα, Ο δήμαρχος του Μπρίσμπεϊν, διέταξε έρευνα για τα πτηνά στο πάρκο, μετά από αναφορές ότι ένα άλλο άτομο είχε καταγγείλει ότι υπάρχει μια υπερβολικά επιθετική καρακάξα στην ίδια τοποθεσία. 

«Οι άνθρωποι είναι η προτεραιότητα εδώ. Φυσικά προστατεύουμε τα ζώα και τη φύση μας, αλλά η προστασία των ανθρώπων είναι πιο σημαντική», τόνισε ο δήμαρχος.

Πηγή: Guardian