Τουρκία – βίντεο: Ρεπόρτερ τρέχει ουρλιάζοντας να σωθεί – Εικόνες αποκάλυψης 

Βίντεο από την Μαλάτια αποκαλύπτει σκηνές απόλυτου πανικού και χάους - Ακούγονται φωνές και ουρλιαχτά ενώ ένα τεράστιο σύννεφο σκόνης σηκώνεται και καταπίνει τους ανθρώπους

Συγκλονιστικά βίντεο κατακλύζουν το διαδίκτυο και τα social media από τις σκηνές απόλυτης τραγωδίας στην Τουρκία, μετά και τον δεύτερο σεισμό των 7.8 Ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι.

Κτίρια έχουν καταρρεύσει σε ακτίνα 600 χλμ από το επίκεντρο του πρωινού σεισμού, ενώ οι νεκροί υπολογίζονται σε πάνω από 1000 – εκατοντάδες θύματα μετρά και η Συρία. 

Ο φονικός σεισμός έπληξε τα Άδανα, την Αντιγιαμάν, τη Μαλάτια, την Καχρανμαρμαράς, την Γκαζιάντεπ, τη Σανλιούρφα, τη Ντιγιάρμπακιρ, τα Άδανα, την Αντιγιαμάν, τη Μαλάτια, την Οσμάνιγε, τη Χατάι και την Κιλίς, ανακοίνωσε η AFAD, η τουρκική υπηρεσία αντιμετώπισης καταστροφών.

Βίντεο από την Μαλάτια αποκαλύπτει σκηνές απόλυτου πανικού και χάους. Ρεπόρτερ τηλεοπτικού καναλιού τρέχει να γλιτώσει από την κατάρρευση κτιρίου από τον νέο σεισμό. 

Ακούγονται φωνές και ουρλιαχτά ενώ ένα τεράστιο σύννεφο σκόνης σηκώνεται και καταπίνει τους ανθρώπους. 

Τα πλάνα θυμίζουν εικόνες από την Νέα Υόρκη το 2001…

Πρόκειται για το χειρότερο σεισμό που έχει πλήξει την Τουρκία από το 1933, αναφέρουν Τούρκοι. «Πρόκειται για την καταστροφή του αιώνα»  σχολίασε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στη γείτονα Μανώλης Κωστίδης. 

Πηγή: skai.gr