Η αντίδραση του Ιμάμογλου και το μήνυμα της Ακσενέρ στον Ερντογάν μετά τη νίκη του

Οι δύο βασικοί «παίκτες» της αντιπολίτευσης και υποστηρικτές του Κιλιτσντάρογλου σχολίασαν στο Twitter το αποτέλεσμα των εκλογών 

Η Μεράλ Ακσενέρ, πρόεδρος του Καλού Κόμματος και ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου - δύο βασικοί «παίκτες» της αντιπολίτευσής και υποστηρικτές του Κιλιτσντάρογλου - σχολίασαν σήμερα τη νίκη του Ερντογάν στον χθεσινό β' γύρο των προεδρικών εκλογών στην Τουρκία. 

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΣΚΑΪ, μανώλη Κωστίδη, η Ακσενέρ έστειλε μήνυμα στον επανεκλεγέντα προεδρο «να θυμηθεί πως είναι ο πρόεδρος όλης της Τουρκίας»

«Eύχομαι στην τελευταία του θητεία του όπου επανεξελέγη, να θυμηθεί πως είναι ο πρόεδρος όλης της Τουρκίας και να ασκήσει τα καθήκοντα του προς αυτή την κατεύθυνση» δήλωσε η Ακσενέρ στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου μετά τα εκλογικά αποτελέσματα.

Από την πλευρά του ο Ιμάμογλου κάλεσε από το Twitter τον λαό να μην απογοητευτεί. 

«Aγαπημένοι νέοι, μην τυχόν και απογοητευτείτε. Κυρίες μου μην ανησυχείτε! Κύριοι να περπατάτε όρθιοι, Είμαστε ένα έθνος που καταφέρνουμε να κάνουμε πολλά, σε σύντομο χρονικό διάστημα. Πάλι θα τα καταφέρουμε. Πριν από 5 χρόνια είχαμε απογοητευτεί. Όμως μετά από 8 μήνες στις δημοτικές εκλογές. Πετύχαμε υπέροχα αποτελέσματα» είπε εκτός των άλλων στο βίντεο που ανήρτησε. 

Πηγή: skai.gr