Κλείσιμο

Προεκλογικό σόου Ερντογάν: Τελετή θεμελίωσης 17.902 κατοικιών στις σεισμόπληκτες περιοχές  - Δείτε βίντεο

Σαράντα έξι μέρες μετά τους σεισμούς της 6ης Φεβρουαρίου - Σε ταυτόχρονες ζωντανές συνδέσεις της τουρκικής προεδρίας από διάφορες περιοχές παρουσιάζονται οικοδομικές εργασίες σε εξέλιξη

Προεκλογικό σόου του Ταγίπ Ερντογάν με τελετή θεμελίωσης για 17.902 κατοικίες στις 11 σεισμόπληκτες επαρχίες μετά το φονικό σεισμό στο Καχραμανμαράς. 

Σαράντα έξι μέρες μετά τους σεισμούς της 6ης Φεβρουαρίου, μπαίνουν τα πρώτα θεμέλια για κατοικίες σεισμόπληκτων αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ. Σε ταυτόχρονες ζωντανές συνδέσεις της τουρκικής προεδρίας από διάφορες περιοχές παρουσιάζονται οικοδομικές εργασίες σε εξέλιξη. 

Σήμερα, με τη συμμετοχή του Ερντογάν, του κυβερνητικού του εταίρου Ντεβλέτ Μπαχτσελί, και του υπουργού Περιβάλλοντος, Αστικοποίησης και Κλιματικής Αλλαγής Μουράτ Κουρούμ, τίθενται τα θεμέλια 17.902 κατοικιών σε 11 επαρχίες ταυτόχρονα με την τελετή στο Καχραμανμαράς.

Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί ξανά τελετή στην επαρχία Χατάι, ενώ σε δύο ημέρες αναμένεται να ξεκινήσει η κατασκευή περισσότερων από 20 χιλιάδων σπιτιών.
 

Πηγή: skai.gr