Το συγκινητικό μήνυμα του τραγουδιστή των Roxette για το χαμό της Μαρί Φρέντρικσον

Συγκλονίζει το «αντίο» του Περ Γκρέσλε στην Μαρί Φρέντρικσον μετά από 33 χρόνια κοινής πορείας στους Roxette. Η Φρέντρικσον, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61ος ετών νικημένη από τον καρκίνο, βυθίζοντας στη λύπη τον καλλιτεχνικό κόσμο στη Σουηδία αλλά και σε όλο τον κόσμο.

«Ο χρόνος περνά τόσο γρήγορα. Δεν πάει και τόσος καιρός από τότε που περνούσαμε ολόκληρες μέρες και νύχτες στο μικροσκοπικό μου διαμέρισμα στο Χάλμσταντ, ακούγοντας τη μουσική που αγαπούσαμε, και με κοινά άπιαστα όνειρα. Και τι όνειρο τελικά μοιραστήκαμε οι δυο μας», έγραψε ο τραγουδιστής των Roxette στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Σε ευχαριστώ Μαρι, ευχαριστώ για όλα. Ήσουν μια εξαιρετική μουσικός, μια κορυφαία φωνή, μια απίθανη ερμηνεύτρια. Σε ευχαριστώ που έβαψες τα ασπρόμαυρα τραγούδια μου με τα πιο όμορφα χρώματα. Ήσουν η πιο υπέροχη φίλη για πάνω από σαράντα χρόνια. Νιώθω υπερηφάνια, τιμή και χαρά που είχα τη δυνατότητα να μοιραστώ μαζί σου τόσο πολύ χρόνο, ταλέντο, ζεστασιά, γενναιοδωρία αλλά και το χιούμορ σου. Στέλνω όλη την αγάπη μου σε εσένα και στην οικογένειά σου. Τα πράγματα ποτέ δεν θα είναι ξανά τα ίδια», αναφέρει στο συγκινητηκό του μήνυμα.

Πηγή: skai.gr