Time100 Next: Αυτοί είναι οι σταρ και οι ηγέτες της νέας γενιάς

Το περιοδικό Time δημοσίευσε την ετήσια λίστα με «100 ανερχόμενους αστέρες από διάφορους τομείς και από όλον τον κόσμο».

Το περιοδικό Time δημοσίευσε την ετήσια λίστα Time100 Next για το 2022 με «100 ανερχόμενους αστέρες από διάφορους τομείς και από όλον τον κόσμο».

Η λίστα είναι χωρισμένη σε Καλλιτέχνες, Φαινόμενα, Καινοτόμους, Ηγέτες και Υπέρμαχους.

Το έργο των προσωπικοτήτων που έχουν συμπεριληφθεί στη λίστα περιγράφουν φίλοι ή συνάδελφοί τους με μία παράγραφο.

Οι SZA, Σίντνεϊ Σουίνι και Κίκι Πάλμερ ηγούνται της επόμενης γενιάς αστέρων του θεάματος.

Στην κορυφή της λίστας με τους Καλλιτέχνες βρίσκεται η Αμερικανίδα τραγουδίστρια της R&B, SZA, την οποία η συνάδελφός της Lizzo χαρακτηρίζει ως «μία από τις σημαντικότερες τραγουδοποιούς και τραγουδίστριες όλων των εποχών». «Η αυθεντικότητα στην τέχνη της -ο τρόπος που μπορεί να αφηγηθεί την ιστορία της και ο τρόπος που χρησιμοποιεί τη μελωδία- είναι εξαιρετική», γράφει.

ΣΖΑ

Η ηθοποιός των σειρών «Euphoria» και «White Lotus», Σίντνεϊ Σουίνι, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας Φαινόμενα και η ηθοποιός και τραγουδίστρια Κίκι Πάλμερ πρώτη στη λίστα των Φαινόμεων.

Σίντνεϊ Σουίνι

Η Αφροαμερικανίδα ηθοποιός Keke Palmer είναι πρώτη στη κατηγορία Καινοτόμων. 

ΚΕΚΕ

Η πρόεδρος του Ιδρύματος Δασών, Φύσης και Περιβάλλοντος -Aceh Foundation- στη Σουμάτρα, Φαρουίζα Φαρχάν, είναι πρώτη στη λίστα με τις Ηγετικές Προσωπικότητες .

Ο γεννημένος στη Νότια Κορέα, Αμερικανός ηθοποιός, κωμικός, σεναριογράφος και παραγωγός Τζόελ Κιμ Μπούστερ είναι πρώτος στη λίστα με τους Υπέρμαχους.

Δείτε εδώ ολόκληρη τη λίστα Time100 Next.

Πηγή: skai.gr