«Θα το ξαναέκανα», δήλωσε ο Μακρόν για τις επαφές με ιθύνοντες της εταιρείας Uber

Ο Μακρόν εξήγησε πως στόχος του είναι να αγωνιστεί με κάθε τρόπο ενάντια στην μαζική ανεργία και ότι προς τον σκοπό αυτό συναντιέται με ξένους επιχειρηματίες, φανερά και με την παρουσία των συνεργατών του.

«Αν έπρεπε να το ξανακάνω, θα το έκανα ξανά» δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν αναφερόμενος στις επαφές που ως υπουργός Οικονομικών είχε κατά την περίοδο 2014 -2016 με ιθύνοντες της αμερικανικής πολυεθνικής εταιρείας Uber.

Ο Μακρόν εξήγησε πως στόχος του είναι να αγωνιστεί με κάθε τρόπο ενάντια στην μαζική ανεργία και ότι προς τον σκοπό αυτό συναντιέται με ξένους επιχειρηματίες, φανερά και με την παρουσία των συνεργατών του. «Αν δημιουργούν θέσεις εργασίας στη Γαλλία , είμαι περήφανος για αυτό και θα το ξανακάνω αύριο και μεθαύριο», είπε. Αναφερόμενος στην αντιπολίτευση και τις κατηγορίες που εξαπολύει εις βάρος του ο Μακρον είπε: «Έχουν χάσει την πυξίδα. Αν δεν παλέψουμε για καλύτερη εκπαίδευση και για τη δημιουργία θέσεων εργασίας, θα συνεχίσουμε να έχουμε υψηλή ανεργία».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ