Σε κρίσιμη κατάσταση φέρεται να νοσηλεύεται σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο Φώτης Ντούλος που εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του έπειτα από απόπειρα αυτοκτονίας, νωρίτερα στο σπίτι του στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ.

Η υπόθεση του Φώτη Ντούλος, απασχόλησε τα ΜΜΕ ανά τον κόσμο καθώς είχε κατηγορηθεί για απαγωγή και δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του η οποία εξαφανίστηκε στις 24 Μαίου.

Σύμφωνα με την New York Post  βίντεο που τραβήχτηκε έξω από το σπίτι του Ντούλος αποτυπώνει ασθενοφόρο να έχει σπεύσει στο σημείο με ιατρικό προσωπικό να επιχειρεί να τον κρατήσει στη ζωή ενώ εκείνος είναι πεσμένος στο γκαράζ του σπιτιού.

Aξιωματούχος που βρέθηκε εκεί είπε πως ο Ντούλος ήταν ήδη αναίσθητος όταν βρέθηκε στο γκαράζ.

Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν πως ο κατηγορούμενος ομογενής ήταν ήδη νεκρός έχοντας δηλητηριαστεί με μονοξείδιο του άνθρακα, εντούτοις νέες πληροφορίες που προέρχονται από συνήγορο υπεράσπισής του θέλουν να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε κοντινό νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα ο Νόρμ Πάττις, συνήγορος του Ντούλος, ανέφερε στην NYP ότι ο πελάτης του έχει παλμό.

Ο Ντούλος είχε κατηγορηθεί για την απαγωγή και δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του Τζένιφερ.

Η υπόθεση του Φώτη Ντούλος, απασχόλησε τα ΜΜΕ ανα τον κόσμο.

Ο Ντούλος είχε κατηγορηθεί για  απαγωγή και δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του. Συνελήφθη και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες, ωστόσο δεν βρέθηκε ποτέ το πτώμα.

Η έρευνα της αστυνομίας αστυνομία υπέδειξε πως η Τζένιφερ είχε δολοφονηθεί από τον σύζυγό της.

Πρώτη ένδειξη αποτέλεσαν οι κηλίδες αίματος στο αυτοκίνητό της, αλλά και στο κάθισμα ενός οχήματος που είχε δανειστεί ο εν διαστάσει σύζυγός της από υπάλληλό του την ημέρα της εξαφάνισης.

Επίσης εντοπίστηκαν σε κάδους απορριμμάτων –σε απόσταση περίπου 120 χλμ. από την κατοικία της στο Κονέκτικατ– τουλάχιστον είκοσι αντικείμενα, με γενετικό υλικό.

Εκείνη την περίοδο συνεχιζόταν η δικαστική διαμάχη του ζευγαριού για την κηδεμονία των πέντε παιδιών τους.

Όταν η Τζένιφερ κατέθεσε αίτημα για την κηδεμονία των παιδιών τo 2017, είχε δηλώσει πως αισθανόταν ότι κινδύνευε από τον εν διαστάσει συζυγό της.

ΠΗΓΗ: NEW YORK POST