Κλείσιμο

Ταϊλάνδη: Απαγγέλθηκαν κατηγορίες για το θάνατο του μοντέλου που έπεσε από ύψος 25 μέτρων στο Πουκέτ

Η Ευγενία Σμιρνόβα, 37 ετών, έπεσε στο κενό από τον όγδοο όροφο ενός θέρετρου στο Πουκέτ της Ταϊλάνδης, στις 31 Μαΐου.

Κατηγορίες σε μια γυναίκα και δύο φίλους της απήγγειλαν οι αρχές της Ταϊλάνδης για το θάνατο ενός μοντέλου που έπεσε από ύψος 25 μέτρων κατά τη διάρκεια ενός οργίου. Η Ευγενία Σμιρνόβα, 37 ετών, έπεσε στο κενό από τον όγδοο όροφο ενός θέρετρου στο Πουκέτ της Ταϊλάνδης, στις 31 Μαΐου.

Ο Αμερικανός Τζαμάαλ Σμιθ, 38 ετών, ο Ιορδανός Αχμάντ Αλατούμ, 28 ετών, και η Ρωσίδα Ναταλία Κοζένκοβα, 35 ετών, κατηγορούνται για δολοφονία εξ αμελείας. 

Και οι τρεις αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης 10 ετών ο καθένας εάν καταδικαστούν αναφέρει η bangkokpost.

Σμιρνόβα

 Ευγενία Σμιρνόβα

Οι αστυνομικοί είπαν ότι οι τρεις φίλοι ισχυρίζονται ότι η Ευγενία ήταν πολύ μεθυσμένη όταν ανέβηκε μια εξωτερική σκάλα μεταξύ του έβδομου και του όγδοου ορόφου, αναφέρει η Bangkok Post.

Στη νεκροψία-νεκροτομή διαπιστώθηκε πολύ υψηλό επίπεδο αλκοόλ στο αίμα της Σμιρνόβα. Οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνα και αναζητούν οποιαδήποτε σημάδια σωματικής επίθεσης.

Σμιρνόβα

 Ευγενία Σμιρνόβα (Α) και Ναταλία Κοζένκοβα


Η Ευγενία βρέθηκε φορώντας μόνο τα εσώρουχά της με θανάσιμα τραύματα στο κεφάλι και σπασμένο πόδι μετά από την πτώση στο ξενοδοχειακό συγκρότημα.

Στο χέρι της βρέθηκε μια τούφα από ανθρώπινες τρίχες, τις οποίες εξετάζει η αστυνομία της Ταϊλάνδης.

Το θύμα είχε λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με ψευδώνυμο κάνοντας σόου σε ιστότοπους ενηλίκων. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν στοιχεία για σεξ, χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ λίγο πριν το θάνατο της Σμιρνόβα. 

Σμιρνόβα

 Ευγενία Σμιρνόβα

Η Κοζένκοβα, μοντέλο και DJ, είχε δηλώσει ότι ο θάνατος της Σμιρνόβα ήταν ένα «ατυχές περιστατικό». «Δεν ήταν φόνος και κανένας από τους εμπλεκόμενους δεν φταίει» είχε υποστηρίξει, διαψεύδοντας δημοσιεύματα στα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης ότι το πάρτι αφορούσε σεξ και ναρκωτικά. 

«Δεν ήξερα την Ευγενία μέχρι εκείνο το βράδυ. Δεν ήξερα το κορίτσι, απλώς ήρθε στο πάρτι όπου ήμασταν. Και κάλεσε τον φίλο της [Αλατούμ], ο οποίος ήρθε επίσης, και συμπεριφέρθηκε ανάρμοστα.

«Μπορώ να πω ότι εγώ και ο φίλος μου [Σμιθ], που γνωρίζω εδώ και πολύ καιρό, συμπεριφερθήκαμε με αξιοπρέπεια και ευπρέπεια».

Και πρόσθεσε: «Είμαι απλώς μια τουρίστρια εδώ, μια συνηθισμένη τουρίστρια… Μένω εδώ πέντε μήνες». 

Παραδέχθηκε πάντως ότι «πραγματικά ήπιαμε πολύ - κάποιος πεθαίνει εδώ κάθε μέρα».

Κοσένκοβα

Ναταλία Κοζένκοβα

Πηγή: skai.gr