Κλείσιμο

Μετά το σκάνδαλο οι Miami Heat διακόπτουν τη συνεργασία τους με τον Conor McGregor

Ο Conor McGregor είχε υπογράψει συμφωνία με τους Heat, ώστε το προϊόν του για τους τραυματισμούς να είναι ο μέγας χορηγός της ομάδας - Η συμφωνία όμως ναυάγησε μετά τις συμπεριφορές του Conor

Conor McGregor και Miami Heat σταματούν την συνεργασία τους αφού ο McGregor έστειλε τον Burnie, τη μασκότ της ομάδας, στο νοσοκομείο χτυπώντας τον στο κεφάλι σε ένα σκετς, που όπως φαίνεται έληξε άδοξα, κατά τη διάρκεια του τέταρτου παιχνιδιού του πρωταθλήματος NBA.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Conor McGregor μπλέχτηκε σε ένα σκάνδαλο σεξουαλικής παρενόχλησης στο γήπεδο του Kaseya Center της ομάδας, μετά το ίδιο παιχνίδι. Βέβαια, αυτός αρνείται όλες τις κατηγορίες και υποστηρίζει πως πρόκειται για εκβιασμό.  

Ο κατηγορούμενος και πρωταθλητής της UFC είχε υπογράψει συμφωνία προκειμένου το νέο του σπρέι για χτυπήματα να είναι ο «επίσημος συνεργάτης ανακούφισης πόνου» της ομάδας.  Η συμφωνία προέβλεπε ακόμα ότι οι παίκτες θα φορούσαν τα έμπλαστρα Tidl Sports στις αθλητικές στολές τους για την σεζόν 2023-2024. 

Παρόλα αυτά, μετά τις παραπάνω εξελίξεις με τον Conor, η συμφωνία δεν φαίνεται ότι θα ευδοκιμήσει.  

«Αυτό ήταν πολύ κακό για έναν κατά τα άλλα εγγυημένο οργανισμό», δήλωσε παράγοντας της ομάδας, «δεν μπορώ να φανταστώ ότι οι Heat θέλουν το έμπλαστρο Tidl Sports στις φανέλες τους – είναι μια υπενθύμιση των 24 ωρών κόλασης που πέρασε ο οργανισμός». 

Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο αυτής της συμφωνίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της ομάδας αλλά ούτε και το υλικό του McGregor, καθώς δεν γίνεται καμία αναφορά στους Heat ή στα Tidl από τον ίδιο.  

Όταν ο David Beckam, είχε μετακομίσει στις ΗΠΑ, η επαγγελματική σχέση που δημιούργησε με τους Heat, συνέβαλε στην μετάβαση του από έναν απλό αθλητή σε σταρ. Προφανώς, δεν θα γίνει το ίδιο με τον Conor McGregor. 

Πηγή: pagesix.com