Κλείσιμο

Σοκάρουν οι εικόνες με ομαδικό τάφο Ναζί: Ματσέτες, σκελετοί και ταυτότητες με σβάστικες (pics)

Ο στρατός του Στάλιν εισέβαλε σε ένα ναζιστικό αεροδρόμιο προς το τέλος του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, σκοτώνοντας έναν αριθμό Γερμανών στρατιωτών και τώρα ερευνητές στην Πολωνία βρήκαν τον ομαδικό τάφο.

Ο τάφος περιείχε 18 σκελετικά υπολείμματα 18 αλεξιπτωτιστών που είχαν πεθάνει το 1945 και εργαλεία χαραγμένα με σβάστικες. 

Ο τάφος περιείχε επίσης όπλα και εργαλεία χαραγμένα με σβάστικες, στρατιωτικές ταυτότητες και μετάλλια, πράγματα που δείχνουν ότι οι νεκροί στρατιώτες ήταν μέλη της Luftwaffe - το επίσημο όνομα της ναζιστικής πολεμικής αεροπορίας.

Τα ανατριχιαστικά ευρήματα ανακαλύφθηκαν στο χωριό Kożlice της νοτιοδυτικής Πολωνίας, σύμφωνα με τη Daily Mail που επικαλείται το First News.

Οι σκελετοί ήταν ο ένας δίπλα στον άλλον, μαζί με διάφορα αντικείμενα, μεταξύ των οποίων και ένα εργαλείο με το σύμβολο της Luftwaffe που δείχνει έναν αετό να πετάει πάνω από μια σβάστικα.

Η ομάδα των αρχαιολόγων ανακάλυψε επίσης ένα ρολόι τσέπης και ένα ισπανικό μετάλλιο, το οποίο δόθηκε σε στρατεύματα που συμμετείχαν στον Ισπανικό Εμφύλιο, όταν ο Χίτλερ ένωσε τις δυνάμεις του με τον Ισπανό δικτάτορα Φρανσίσκο Φράνκο.

Πηγή: daily mail