Κλείσιμο

Σοκ στον «αέρα» για τον Μανώλη Κωστίδη - Η στιγμή που μιλά με Τούρκους πολίτες και του δείχνουν τον νεκρό συγγενή τους στο δρόμο - Βίντεο

Η σοκαριστική εικόνα που είναι όμως ενδεικτική των όσων συμβαίνουν μετά τον φονικό σεισμό

Μπροστά σε ένα σοκαριστικό θέαμα βρέθηκε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΙ στην Τουρκία, Μανώλης Κωστίδης, ο οποίος μεταδίδει όλες τις τελευταίες εξελίξεις μετά τον φονικό σεισμό.

Στη διάρκεια του ρεπορτάζ του στους δρόμους της Αντιόχειας κι ενώ παρακολουθούσε τις επιχειρήσεις διάσωσης κάτω από τα συντρίμμια, ο δημοσιογράφος βρέθηκε μπροστά σε μια συγκλονιστική κατάσταση- ενδεικτική ωστόσο, όσων συμβαίνουν τις τελευταίες πέντε μέρες στην Τουρκία και τη Συρία: 

Καθώς πλησιάζει ένα ζευγάρι Τούρκων για να τους μιλήσει και να τους ρωτήσει σχετικά με τις επιχειρήσεις των διασωστών στο συγκρότημα που έμεναν, εκείνοι του δείχνουν τον νεκρό τους. Είχε ανασυρθεί από τα χαλάσματα, τον είχαν τυλίξει και αποθέσει στο πεζοδρόμιο, μπροστά τους, περιμένοντας την αποκομιδή για την ταφή. 

Ο Μανώλης Κωστίδης, τους κοιτάζει εμβρόντητος, τους μιλά και απομακρύνεται εμφανώς σοκαρισμένος. 

Συνεχίζοντας το συγκλονιστικό του οδοιπορικό στην Αντιόχεια, ο Μανώλης Κωστίδης, συνάντησε μια ομάδα εθελοντών- οπαδών της Μπεσίκτας που έχουν φτάσει στην περιοχή για να βοηθήσουν τους πληγέντες. «Ευχαριστούμε την Ελλάδα που δεν μας εγκατέλειψε», είπαν στον Μανώλη Κωστίδη- κάνοντας αναφορές στους φιλάθλους ελληνικών ομάδων, όπως της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ. 

Πηγή: skai.gr