Κλείσιμο

Σεισμός στην Τουρκία: Αγνοείται στα χαλάσματα ο διάσημος ποδοσφαιριστής Κρίστιαν Ατσού

Άλλοι δύο παίκτες της ομάδας της Χατάι ήταν εγκλωβισμένοι κάτω από κτίρια που κατέρρευσαν στην πόλη και διασώθηκαν - Αγνοείται και αθλητικός διευθυντής της Χατάισπορ

Ο φονικός σεισμός κλίμακας 7,7 Ρίχτερ που συγκλόνισε τα σύνορα Τουρκίας και Συρίας τα ξημερώματα της Δευτέρας (6/2) έχει σοκάρει την παγκόσμια κοινότητα, με τις εικόνες από τις πόλεις που επλήγησαν περισσότερο να είναι πραγματικά συγκλονιστικές.

Τα σωστικά συνεργεία προσπαθούν να διασώσουν όσους ανθρώπους βρίσκονται κάτω από τα συντρίμμια κι όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ οι διασώστες έβγαλαν σώους από ένα γκρεμισμένο κτίριο δύο ποδοσφαιριστές της Χατάισπορ, τους Μπουράκ Οκσούζ και Μπερντούγκ Γιλντιρίμ, καθώς επίσης κι ένα μέλος του τεχνικού τιμ της ομάδας, τον Κερίμ Αλιτσί.

Άλλα δύο μέλη της ομάδας της Χατάι όμως φέρονται να βρίσκονται εγκλωβισμένοι κάτω από κτίρια που κατέρρευσαν στην πόλη.

Πρόκειται για τον πρώην ποδοσφαιριστή της Πόρτο και της Τσέλσι, Κρίστιαν Ατσού και τον αθλητικό διευθυντής της ομάδας, Τανέρ Σαβούτ, οι οποίοι παραμένουν αγνοούμενοι.

Την ίδια ώρα, στο μακρύ κατάλογο των αγνοούμενων απ’ τον καταστροφικό σεισμό είναι κι ο τερματοφύλακας της Μαλάτιασπορ, Εγιούπ Τουρκασλάν.

Τα σωστικά συνεργεία κατάφεραν να ανασύρουν ζωντανή από ένα γκρεμισμένο κτίριο τη σύζυγό του, όμως ο ίδιος αγνοείται ακόμα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ