Ρώσοι στρατιώτες «εξαϋλώνονται» από ουκρανικό πύραυλο - Δείτε το βίντεο

Ουκρανός αξιωματικός έγραψε στο Twitter: «Όποιος έρχεται στη γη μας με σπαθί, θα πεθάνει από το ίδιο σπαθί».

Ουκρανός αξιωματικός αποκάλυψε βίντεο, από τη στιγμή που μια ομάδα Ρώσων στρατιωτών «εξαφανίζεταιι» από Ουκρανούς που εκτοξεύουν πύραυλο εναντίον τους.

Στο βίντεο οι Ρώστοι στρατιώτες, φαίνονται να κινούνται ανυποψίαστοι σε μία έκταση γεμάτη νάρκες.

Μετά από λίγο, θανάσιμα πυρά φαίνεται να εκτοξεύονται από Ουκρανούς στρατιώτες, που παραμένουν κρυμμένοι.

Σύμφωνα με σχόλια στο Twitter, πιστεύεται ότι εκτοξεύθηκε ουκρανικός αντιαρματικός εκτοξευόμενος πύραυλος, ο «Stugna-P».

Οι σχολιαστές στο Twitter έμειναν έκπληκτοι από την ακρίβεια του χτυπήματος. Ένας από αυτούς σχολίασε: «Όποιος έριξε αυτές τις τρεις βολές είναι, χωρίς αμφιβολία, ο καλύτερος χειριστής στη γη»

Αφού η ομάδα των Ρώσων χτυπήθηκε από το φονικό όπλο, δύο στρατιώτες φαίνεται πως τρέχουν προς το μέρος τους, για να να σώσουν τους συντρόφους τους.

«Είμαι έκπληκτος που επέστρεψαν για τους τραυματισμένους συντρόφους τους. Στις περισσότερες περιπτώσεις απλά τους αφήνουν αιμόφυρτους στο πεδίο της μάχης», σχολίασε ένας χρήστης.

Λίγο μετά την παραλαβή των τραυματισμένων συντρόφων τους, οι Ρώσοι στρατιώτες βρίσκονται ξανά στο στόχαστρο. Στη συνέχεια αρχίζουν να τρέχουν πανικόβλητοι στο χωράφι φοβούμενοι για τη ζωή τους, πριν πυροβοληθούν για τρίτη και τελευταία φορά. Στο τέλος το βίντεο δείχνει τα άψυχα σώματά τους σκορπισμένα στο χωράφι.

Κάποιοι άλλοι χρήστες δεν ήταν σίγουροι αν το όπλο που χρησιμοποιήθηκε ήταν το Stugna-P, μάλιστα ένας έγραψε: «Δεν ξέρω, πιστεύω πως είναι πυροβόλο πεδίου των 100 χιλιοστών με βλήμα HEAT», ενά άλλοι υπέθεσαν ότι το όπλο θα μπορούσε να είναι ένα Bayraktar, μη επανδρωμένο αεροσκάφος που κατασκευάζεται στην Τουρκία.

Η Ουκρανία φέρεται να διαθέτει 20 από τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη, τα οποία έχουν τη δυνατότητα να εκτοξεύουν πυραύλους σε στόχους από απόσταση έως και 80 μιλίων.

Το βίντεο έρχεται μόλις λίγες εβδομάδες αφότου πάνω από 100 Ρώσοι στρατιώτες σκοτώθηκαν με μία μόλις επίθεση από τον ουκρανικό στρατό. Η Ουκρανία  αποκάλυψε ότι χρησιμοποίησε έναν πύραυλο Tochka-U, της σοβιετικής εποχής, για να σκοτώσει τους Ρώσους στρατιώτες, αφού πρώτα τους είχε εντοπίσει με η βοήθεια ενός drone.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Πηγή: skai.gr