Ρωσίδα προσπάθησε να σκοτώσει σωσία της με δηλητηριασμένο τσήζκεϊκ και της έκλεψε την ταυτότητα

Καταδικάστηκε από αμερικανικό δικαστήριο σε 21 χρόνια φυλάκιση

Ρωσίδα καταδικάστηκε σε 21 χρόνια φυλάκιση επειδή αποπειράθηκε να σκοτώσει γυναίκα που της έμοιαζε πολύ, σε μια περίεργη υπόθεση που καταγράφηκε στη Νέα Υόρκη.

Η Viktoria Nasyrova προσπάθησε να σκοτώσει την αισθητικό της, Olga Tsvyk, προσφέροντάς της ένα δηλητηριασμένο κομμάτι τσήζκεικ στις 28 Αυγούστου 2016 και μετά προσπάθησε να κλέψει το διαβατήριό της και την άδεια εργασίας της.

Όταν άκουσε την απόφαση του δικαστηρίου για την πράξη της, η 47χρονη Nasyrova έβρισε τον δικαστή, ενώ ο εισαγγελέας την αποκάλεσε «αδίστακτη και απατεώνισσα».

Η Nasyrova «θα πάει στη φυλακή για μεγάλο χρονικό διάστημα επειδή προσπάθησε να δολοφονήσει, στην προσπάθειά της για προσωπικό όφελος» πρόσθεσε η εισαγγελέας.

Την ημέρα της απόπειρας δολοφονίας, η Nasyrova πήγε στο σπίτι της Tsvyk στο Κουήνς με ένα τσήζκεϊκ. Η ίδια έφαγε δύο κομμάτια και πρόσφερε το τρίτο, δηλητηριασμένο κομμάτι στο θύμα.

Η αισθητικός άρχισε να κάνει εμετό και πήγε να ξαπλώσει. Έπαθε παραισθήσεις και κόντεψε να πάθει έμφραγμα.

Ο φίλος της Tsvyk τη βρήκε αναίσθητη την επόμενη μέρα, ενώ είχε στηθεί στο δώματιο ένα σκηνικό με σκόρπια χάπια, σε μια προσπάθεια να φανεί σαν αυτοκτονία.

Όταν η Tsvyk επέστρεψε στο σπίτι της από το νοσκομείο, είχαν εξαφανιστεί το ουκρανικό διαβατήριο, η άδεια εργασίας στις ΗΠΑ, κοσμήματα και περίπου 4.000 δολάρια σε μετρητά.

Εκείνη την εποχή, η Tsvyk και η Nasyrova έμοιαζαν αρκετά, με σκούρα μαλλιά και την ίδια επιδερμίδα, και ήταν και οι δύο ρωσόφωνες.

Ένα ισχυρό ηρεμιστικό, η φαιναζεπάμη, εντοπίστηκε στα υπολείμματα του τσήζκεϊκ, ενώ και τα χάπια που ήταν σκορπισμένα στο πάτωμα περιείχαν την ίδια ουσία.

Πηγή: skai.gr