Ποιος πόλεμος; Η Μαρία Ζαχάροβα συνεχίζει τις διακοπές και ερωτεύτηκε την… Ανάπα – Δείτε φωτό

«Θα επιστρέψω, χωρίς αμφιβολία. Ερωτεύτηκα και αυτό είναι σοβαρό» δηλώνει η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ. 

Ποιος πόλεμος; Η Μαρία Ζαχάροβα συνεχίζει τις διακοπές της και ερωτεύτηκε την… Ανάπα. 

«Η προσωρινή μου ηρεμία συνδέεται με ολιγοήμερες διακοπές, τις οποίες ξαφνικά για μένα, χωρίς να προγραμματίσω τίποτα εκ των προτέρων, πέρασα στην ... Aνάπα! Ξαφνικά συνειδητοποίησα ότι δεν είχα πάει ποτέ εκεί» δηλώνει η Ρωσίδα αξιωματούχος στο λογαριασμό της στο Telegram, αναρτώντας πολλές φωτογραφίες.  

«Είναι φανταστικά! Θάλασσα, ήλιος, πεύκα και άρκευθοι, δελφίνια και κορμοράνοι, καρπούζια και σταφύλια, άμμος και βράχοι. Είναι πολύ βολικά εδώ για να χαλαρώσετε στις παραλίες και να εξερευνήσετε τα αξιοθέατα της περιοχής» προσθέτει.

«Θα επιστρέψω, χωρίς αμφιβολία. Ερωτεύτηκα και αυτό είναι σοβαρό» καταλήγει η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ. 

Η Ανάπα θεωρείται τουριστικό θέρετρο της Μαύρης θάλασσας, έχει ένα υπέροχο ηλιόλουστο κλίμα το καλοκαίρι και πολλές αμμώδεις παραλίες. Η δύσκολη πρόσβαση στην πόλη από τις ευρωπαϊκές πόλεις και οι λίγες υποδομές που διαθέτει την κάνουν ελκυστική και φθηνή επιλογή για τους Ρώσους οι οποίοι δεν προτιμούν τα παραδοσιακά ακριβά ρωσικά θέρετρα.

Ο τουρισμός στην περιοχή γνώρισε άνθιση μετά την τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης όπου τα τουριστικά θέρετρα των σοβιετικών της Αμπχαζίας και της Κριμαίας πέρασαν στην κυριαρχία άλλων κρατών. Η πόλη διαθέτει πολλά ξενοδοχεία, σανατόριο και αεροδρόμιο.
 

Πηγή: skai.gr