Κλείσιμο

Νέοι πυροβλισμοί στο Λος Άντζελες: Η αστυνομία περικύκλωσε ύποπτο βαν - Πιθανό ο οδηγός να είναι ο δράστης του μακελειού (Βίντεο)

Οι Los Angeles Times αναφέρουν πως στο σημείο έχουν ακουστεί και πυροβολισμοί και θεωρείται πιθανό ο οδηγός του βαν έχει αυτοπυροβοληθεί

Σε εξέλιξη βρίσκεται περιστατικό στο Τόρανς, νοτίως του Λος 'Αντζελες καθώς ένας ασπρο βαν έχει περικυκλωθεί από τεθωρακισμένα οχήματα της αστυνομίας, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης.Θεωρείται πιθανό στο βαν να βρίσκεται ο ύποπτος άνδρας που αναζητούν οι αρχές για το μακελειό που σημειώθηκε το Σαββάτο στο Μόντερεϊ Παρκ, στα προάστια του Λος Άντζελες,όπου δέκαν άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. 

Οι Los Angeles Times αναφέρουν πως στο σημείο έχουν ακουστεί και πυροβολισμοί και θεωρείται πιθανό ο οδηγός του βαν να έχει αυτοπυροβοληθεί.

Το περιστατικό ξεκίνησε όταν η αστυνομία προσπάθησε να σταματήσει ένα λευκό φορτηγό φορτηγό που ταίριαζε στην περιγραφή ενός οχήματος που συνδεόταν με τον δράστη της επίθεση το βράδυ του Σαββάτου. 

Νωρίτερα ο σερίφης Ρόμπερτ Λούνα αναφέρθηκε σε ένα ακόμα περιστατικό που σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά την επίθεση και το οποίο πιθανότατα να σχετίζεται με το μακελειό.

«Πιστεύουμε ότι μπορεί να υπάρχει ένα περιστατικό που μπορεί να σχετίζεται…όπου ένας άνδρας Ασιάτης ύποπτος μπήκε σε μια αίθουσα χορού…με ένα πυροβόλο όπλο και κάποια άτομα πάλεψαν μαζί του για να του απομακρύνουν το όπλο. Αυτό το άτομο διέφυγε…Ορισμένοι μάρτυρες περιγράφουν την ύπαρξη ενός ένα λευκού φορτηγού στην περιοχή, δεν ξέρουμε αν… είναι συνδεδεμένο», είπε αναφερόμενος σε ένα περιστατικό που σημειώθηκε στη γειτονική περιοχή Αλάμπρα περίπου 17 λεπτά μετά το μακελειό.

Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκηνυγητό για τον εντοπισμό ενός άνδρας ασιατικής καταγωγής ηλικίας 30-50 ετών ο οποίος φέρεται να είναι ο δράστης του μακελειού όπως ανέφερε νωρίτερα ο σερίφης Ρόμπερτ Λούνα.

«Όλα είναι στο τραπέζι… Δεν γνωρίζουμε εάν πρόκειται για έγκλημα μίσους από το νόμο», ανέφερε ο Ρόμπερτ Λούνα.

«Είμαστε εδώ για να σας πούμε ότι χρησιμοποιούμε κάθε μέσο για να συλλάβουμε αυτόν τον ύποπτο, σε μια από τις πιο αποτρόπαιες υποθέσεις της κομητείας. Οι τοπικές πολιτειακές και ομοσπονδιακές υπηρεσίες επιβολής του νόμου συνεργάζονται για να εξυπηρετήσουν καλύτερα τους κατοίκους εδώ της κομητείας του Λος Άντζελες και να συλλάβουν αυτόν τον δράστη» τόνισε. 

Πηγή: skai.gr