Πτήση- θρίλερ από τη Ρόδο με «πρωταγωνίστρια» ηλικιωμένη - Δείτε νέα βίντεο και φωτογραφίες

Το αεροσκάφος έκανε αναγκαστική προσγείωση στο Μόναχο 

Ένα πρωτοφανές περιστατικό με πρωταγωνίστρια μια ηλικιωμένη γυναίκα συνέβη κατά τη διάρκεια πτήσης από Μάντσεστερ για Ρόδο, όπως έγινε χθες γνωστό. 

Σύμφωνα με τη «Daily Mail», η συνταξιούχος φέρεται να είχε εξοργιστεί κατά τη διάρκεια της πτήσης, αφού απορρίφθηκε το αίτημά της για δωρεάν σαμπάνια. Τότε παρήγγειλε ένα τζιν τόνικ, αλλά ένα μέλος του πληρώματος καμπίνας φέρεται να της πήρε το ποτό καθώς γινόταν όλο και πιο επιθετική. 

Η γυναίκα, η οποία φαίνεται να είναι γύρω στα 70, σύρθηκε κατά μήκος του διαδρόμου του αεροπλάνου από δύο αστυνομικούς πριν τη σηκώσουν και τη μεταφέρουν από το αεροσκάφος.

Οι έκπληκτοι επιβάτες της πτήσης χειροκροτούσαν και ζητωκραύγαζαν, ενώ φώναζαν «Auf Wiedersehen, κατοικίδιο» (Αντίο, κατοικίδιο), καθώς η γυναίκα σύρθηκε από το αεροπλάνο.  

Το βίντεο δείχνει έναν άνδρα, μέλος του πληρώματος, να σκύβει σε μια σειρά καθισμάτων κοντά στο μπροστινό μέρος του αεροπλάνου και να προσπαθεί να ηρεμήσει τη γυναίκα. 

Στις χαοτικές σκηνές που ακολούθησαν, η γυναίκα σηκώθηκε από τη θέση της και χαστούκισε τον υπάλληλο δύο φορές στο πρόσωπο. Ένα άλλο μέλος του προσωπικού προσπαθεί να βοηθήσει, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, καθώς η γυναίκα πέφτει ξανά στο κάθισμά της. 

Το βίντεο δείχνει εννέα Γερμανούς αστυνομικούς να επιβιβάζονται στο αεροπλάνο και στη συνέχεια να περπατούν στο διάδρομο μέχρι το σημείο όπου καθόταν η γυναίκα.

Ένας επιβάτης σχολιάζει: «Να τη χειροκροτήσουμε κατά την έξοδο;».

Νέες φωτογραφίες και video από την επίθεση της ηλικιωμένης

Δευτερόλεπτα αργότερα, η ηλικιωμένη γυναίκα φαίνεται να μεταφέρεται κατά μήκος του διαδρόμου του αεροπλάνου προς την έξοδο από δύο αστυνομικούς, με τα πόδια της να σέρνονται στο πάτωμα.

Νέες φωτογραφίες και video από την επίθεση της ηλικιωμένης

Η γυναίκα ακούγεται ταλαιπωρημένη και φαίνεται να λέει «βοηθήστε με» καθώς τη σέρνουν προς την πίσω πόρτα του αεροσκάφους.

Νέες φωτογραφίες και video από την επίθεση της ηλικιωμένης

Ο ένας αστυνομικός φαίνεται να σηκώνει τα πόδια της γυναίκας και να βοηθά τους άλλους αστυνομικούς να μεταφέρουν τη συνταξιούχο από το αεροπλάνο με το κεφάλι μπροστά.

Το αεροπλάνο πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο Μόναχο. 

Νέες φωτογραφίες και video από την επίθεση της ηλικιωμένης

Πηγή: skai.gr