Πρωτότυπη έκκληση Σάντερς: Αφήστε τους Αμερικανούς να ξαναβγούν ραντεβού

Σε μια πρωτότυπη έκκληση προς τους Ρεπουμπλικανούς γερουσιαστές προέβη ο Δημοκρατικός γερουσιαστής Μπέρνι Σάντερς ώστε να τους πείσει να ψηφίσουν το σχέδιο ανάκαμψης από την πανδημία του προέδρου Τζο Μπάιντεν ύψους 1,9 τρισ. δολαρίων.

Όπως αναφέρει η Huffington Post o Σάντερς τόνισε στη Γερουσία την Παρασκευή ότι «έχετε νέους ανθρώπους που θέλουν να πάνε στο σχολείο, που θέλουν να κοινωνικοποιηθούν, θέλουν να βγουν ραντεβού, θέλουν να κάνουν πράγματα που κάνουν οι νέοι. Και δεν μπορούν να το κάνουν και δεν ήταν σε θέση να το κάνουν αυτό τον τελευταίο χρόνο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα μια πολύ απότομη αύξηση των ψυχικών ασθενειών σε αυτήν τη χώρα».

Οι ανησυχίες του 79χρονου γερουσιαστή για τις ρομαντικές προοπτικές της νεολαίας της Αμερικής άγγιξε μια ευαίσθητη χορδή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που σύμφωνα με τη Huffington Post σχολίασαν τη δήλωσή του. Η δημοσιογράφος του ιστότοπου Τάρα Γκόλσαν ανέφερε χιουμοριστικά ότι ο Σάντερς «φροντίζει τα συμφέροντα [της] γιαγιάς της, που έχει καταστήσει σαφές ότι θέλω να κάνω μωρό όσο ζει». 

Το νομοσχέδιο τελικά επιψηφίστηκε, ωστόσο ουδείς γνωρίζει κατά πόσο συνέβαλε σε αυτό το επιχείρημα του Σάντερς.

Πηγή: skai.gr