Πρώην συνεργάτης Τραμπ στον ΣΚΑΪ: Απειλείται η ακεραιότητα των εκλογών – Ο Τραμπ όπως τον ξέρω

Την άποψη ότι «αυτή τη στιγμή απειλείται η ακεραιότητα των αμερικανικών εκλογών» εξέφρασε στον ΣΚΑΪ και τον Αλέξη Παπαχελά ο πρώην στενός συνεργάτης του Ντόναλντ Τραμπ, Τζόρτζ Τζιτζίκος, αποκαλύπτοντας ένα πρόσωπο του αμερικανού προέδρου που λίγοι γνωρίζουν. 

«Ο πρόεδρος έχει αποστείλει δικηγόρους στην Αριζόνα, όπου νομίζω ότι το αποτέλεσμα ανακοινώθηκε πρόωρα, και μετά θα δούμε τι συμβαίνει στη Τζόρτζια, τη Βόρεια Καρολίνα, την Πενσιλβάνια. Ο Τραμπ προηγείται σε αυτές τις τρεις πολιτείες τώρα. Πρέπει να κάτσει ακριβώς η μπίλια για να επανεκλεγεί. Χρειάζεται τη Τζόρτζια, χρειάζεται τη Βόρεια Καρολίνα χρειάζεται και την Πενσιλβάνια. Εάν χάσει μια από αυτές τις πολιτείες δεν επανεκλέγεται. Νομίζω ότι η διαδικασία θα μπορούσε κάλλιστα να διαρκέσει έως το Δεκέμβρη…»

Κοιτάξτε, συνέχισε ο κ. Τζιτζίκος, κάθε ψήφος θα έπρεπε να καταμετρηθεί. Κάθε ψήφος έχει σημασία. Σε μερικές από αυτές τις πολιτείες βρίσκουν ψηφοδέλτια στα ταχυδρομεία, ακόμα και στο πάτωμα, βρίσκουν ψηφοδέλτια στους κάδους. Κάποιες από τις κάλπες που βρίσκονταν έξω στους δρόμους κάηκαν. Οι εκλογές πρέπει να είναι ελεύθερες και δίκαιες και κάθε ψήφος πρέπει να καταμετρηθεί. Οπότε αυτό θα μπορούσε να διαρκέσει λίγο ακόμα.

Ο Τραμπ δεν αγωνιζόταν μόνο εναντίον του Τζο Μπάιντεν, αλλά και ενάντια στα ΜΜΕ  

«Ένα πράγμα που έμαθα τέσσερα χρόνια πριν, είναι ότι κανείς δεν εργάζεται σκληρότερα από τον Ντόναλντ Τραμπ. Αν δείτε τι έκανε την τελευταία εβδομάδα της εκστρατείας... Νομίζω είχε τριάντα κάτι περιοδείες σε όλη τη χώρα τις τελευταίες 96 ώρες. Δυστυχώς η χώρα είναι τόσο διχασμένη πολιτικά. Θέλω να πω, είτε τον αγαπάς είτε τον μισείς. Όχι μόνο αυτό, αλλά ο Τραμπ δεν αγωνιζόταν μόνο εναντίον του Τζο Μπάιντεν, αλλά και ενάντια στα ΜΜΕ και σε μια αντιπολίτευση τους Δημοκρατικούς που δεν τον σέβονταν, και τον αντιμετώπιζαν με περιφρονητική στάση. Επομένως ήταν μια δύσκολη προσπάθεια γι’ αυτόν πολιτικά, και το γεγονός ότι εξακολουθεί να το παλεύει φαίνεται απίστευτο σε πολλούς» σημείωσε ο ομογενής.

Ερωτηθείς αν ο πρόεδρος των ΗΠΑ μπορεί να έχει αποθαρρυνθεί από το αποτέλεσμα απάντησε δε: «εξ όσων γνωρίζω ο Τραμπ είναι μαχητής. Απ’ όσο καταλαβαίνω είναι πολύ ήρεμος, βλέπει πως εξελίσσεται όλο αυτό και λαμβάνει πολύ έξυπνες και μεθοδικές αποφάσεις. Αν χάσει και δεν επανεκλεγεί, τότε δε βλέπω τον Ντόναλντ Τραμπ να τα παρατάει. Καθόλου. Δεν ξέρω σε ποιο βαθμό, αλλά νομίζω θα κάνει θόρυβο στη χώρα και θα παλεύει για ό,τι πιστεύει  για πολύ καιρό ακόμα». 

Πηγή: skai.gr