ΚΑΙΡΟΣ

Πρεσβευτής Καλής Θέλησης ο Ορλάντο Μπλουμ

Πρεσβευτής Καλής Θέλησης της οργάνωσης των Ηνωμένων Εθνών για τα παιδιά UNICEF ορίστηκε τη Δευτέρα ο ηθοποιός των ταινιών "Πειρατές της Καραϊβικής" και "Άρχοντας των Δαχτυλιδιών" Ορλάντο Μπλουμ
.
Ο 32χρονος βρετανός ηθοποιός υποστηρίζει το έργο της UNICEF από το 2007, όταν ξεκίνησε να επισκέπτεται έργα για την παροχή καθαρού νερού, υποδομές εκπαίδευσης και καταφύγια για παιδιά σε περιοχές όπως το Νεπάλ, η Ρωσία και το Σαράγιεβο.

Ο Ορλάντο Μπλουμ ακολουθεί τα βήματα άλλων διάσημων προσωπικοτήτων όπως η Όντρει Χέπμπορν, ο ποδοσφαιριστής Ντέιβιντ Μπέκαμ, η Κολομβιανή τραγουδίστρια Σακίρα και η ηθοποιός Μία Φάροου.

"Ευελπιστώ να εργαστώ με τη UNICEF η οποία συνεχίζει να κάνει τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος για τα παιδιά", ανέφερε ο Βρετανός ηθοποιός σε ανακοίνωση του.

Η Εκτελεστική Διευθύντρια της UNICEF, Αν Βένεμαν δήλωσε ότι η δουλειά των Πρεσβευτών Καλής Θέλησης βοηθά στην βελτίωση της ζωής των παιδιών σε ολόκληρο τον κόσμο.

"Είμαστε περήφανοι να έχουμε τον Ορλάντο Μπλουμ ως μία από τις δυνατές φωνές των ευάλωτων παιδιών", δήλωσε η Αν Βένεμαν.
Πηγή: skai.gr