Είναι ξανά έγκυος η ερωμένη του Πούτιν Αλίνα Καμπάεβα; Δεν χάρηκε που θα γίνει ξανά πατέρας, λένε οι φήμες

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν φήμες πως η ερωμένη του Ρώσου προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν, Αλίνα Καμπάεβα, είναι και πάλι έγκυος.

Η 38χρονη Χρυσή Ολυμπιονίκης της Ρυθμικής Γυμναστικής φέρεται να κυοφορεί τον καρπό του έρωτά τους, σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Sun», επικαλούμενη το ρωσικό ειδησεογραφικό μέσο «General SVR».

Ο 69χρονος Ρώσος πρόεδρος λέγεται ότι έχει τουλάχιστον δύο γιους με την Αλίνα Καμπάεβα. Το πρώτο τους παιδί γεννήθηκε το 2015 στην κλινική Sant'Anna στην Ελβετία και ο δεύτερος γιος τους το 2019 στη Μόσχα.

Ωστόσο, σύμφωνα το ρωσικό μέσο «General SVR», μόλις χθες ο Πούτιν ενημερώθηκε ότι η αγαπημένη του Καμπάεβα είναι ξανά έγκυος, ωστόσο δεν έδειξε να χαίρεται που θα γίνει ξανά πατέρας.

Την ώρα που ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου ήταν απορροφημένος με τις προετοιμασίες για τη σημερινή στρατιωτική παρέλαση, την «Ημέρα της Νίκης» στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας, μάθαινε ότι η ερωμένη του περιμένει παιδί.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο χωρισμένος Πούτιν που λέγεται ότι αντιμετωπίζει θέματα υγείας δεν είχε ιδέα περί εγκυμοσύνης, εξέφρασε μάλιστα την έκπληξη αλλά και τον θυμό του καθώς ήταν κάτι που δεν το είχε υπολογίσει.

Εξάλλου δεν ήθελε τίποτα να επισκιάσει τη σημερινή στρατιωτική παρέλαση στη ρωσική πρωτεύουσα.

Πηγή: Sun