Κλείσιμο

Πορτιέρηδες ξυλοκοπούν τουρίστριες έξω από κλαμπ στην Ισπανία – Δείτε το σοκαριστικό video

Οι νεαρές τουρίστριες στέκονταν έξω από το κλαμπ «Lemmon» στο δημοφιλές θέρετρο 

Μια παρέα τουριστριών από τη Βρετανία δέχθηκαν βίαια χτύπημα από πορτιέρηδες σε μπαρ της Μαρμπέγια της Ισπανίας. Το βίντεο στο οποίο έχει καταγραφεί η επίθεση κάνει τον γύρο του διαδικτύου προκαλώντας σοκ. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Daily Mail», οι νεαρές τουρίστριες στέκονταν έξω από το κλαμπ «Lemmon» στο δημοφιλές θέρετρο και λογομαχούσαν με τους άνδρες του προσωπικού φύλαξης. Μάρτυρας, που επικαλείται η βρετανική εφημερίδα, αναφέρει ότι οι κοπέλες είχαν εκδιωχθεί λίγη ώρα νωρίτερα από το κλαμπ λόγω της συμπεριφοράς τους, χωρίς, ωστόσο, η πληροφορία να έχει επιβεβαιωθεί.

Όπως φαίνεται και στο video, ένας από τους πορτιέρηδες σπρώχνει μια γυναίκα με ροζ φόρεμα και στη συνέχεια σηκώνει στα χέρια του σε μια άλλη με λευκό φόρεμα, για να την απομακρύνει. Μετά από λίγο, η γυναίκα με το ροζ φόρεμα σπρώχνεται και πέφτει ξανά στο έδαφος, ενώ, σύμφωνα με τη «Daily Mail», μια άλλη δέχτηκε ένα χαστούκι.

Στη συνέχεια, μερικές από τις γυναίκες προχώρησαν προς την είσοδο του κλαμπ για να ζητήσουν τον λόγο για αυτή την απαράδεκτη συμπεριφορά, αλλά ένας από τους πορτιέρηδες έβγαλε τη ζώνη του οργισμένος και τη χτύπησε σε ένα μεταλλικό στύλο, ουσιαστικά, απειλώντας να χτυπήσει τις γυναίκες αν δεν φύγουν. 

Τελικά η παρέα αποχώρησε εκνευρισμένη, για να μην «ξεφύγει» η κατάσταση.

Πηγή: skai.gr