Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Πούτιν παραδέχεται «απώλειες στις τάξεις» της ρωσικής υπηρεσίας ασφαλείας

«Δυστυχώς, υπάρχουν απώλειες στις τάξεις μας», είπε κατά την έναρξη συνεδρίασης της FSB.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν μιλώντας σήμερα, Τρίτη σε μια διευρυμένη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας (FSB), παραδέχτηκε επίσης ότι μέλη της έχουν σκοτωθεί στην Ουκρανία.

«Δυστυχώς, υπάρχουν απώλειες στις τάξεις μας», είπε κατά την έναρξη συνεδρίασης της FSB. «Η ηγεσία της FSB πρέπει να κάνει τα πάντα για να παράσχει πρόσθετη υποστήριξη στις οικογένειες των πεσόντων συντρόφων μας» πρόσθεσε.

Ο Πούτιν είπε ότι «το 2022 ήταν μια ξεχωριστή χρονιά για ολόκληρη τη χώρα και για την υπηρεσία σας».

«Οι μονάδες της FSB συμμετείχαν άμεσα στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση, έλυναν πολύπλοκα, μη τυπικά επιχειρησιακά καθήκοντα εδώ, καλύπτοντας τα κρατικά σύνορα, πολεμώντας ενεργά την τρομοκρατία, το οργανωμένο έγκλημα, τη διαφθορά και τον εξτρεμισμό», υποστήριξε ο Πούτιν. 

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και όλους τους υπαλλήλους του τμήματος, ιδιαίτερα αυτούς που έδρασαν στην πρώτη γραμμή, στα απελευθερωμένα εδάφη, στην πρώτη γραμμή και, θα προσθέσω, και πίσω από τις γραμμές του εχθρού. Θέλω να σας ευχαριστήσω για αυτό το έργο , αγαπητοί σύντροφοι», είπε.

Πηγή: skai.gr