Κλείσιμο

Αυτό είναι το ζευγάρι που έχει «σπάσει» ρεκόρ τροποποιήσεων στο σώμα του! – Δείτε video

Για το ζευγάρι, οι τροποποιήσεις σώματος είναι το μεγαλύτερο σύμβολο καλλιτεχνικής έκφρασης και ελευθερίας

Η Gabriela Peralta (Αργεντινή) και ο Victor Hugo Peralta (Ουρουγουάη) είναι παθιασμένοι με τα τατουάζ και την τροποποίηση του σώματος. 

Το παντρεμένο ζευγάρι κατέχει τον τίτλο του παγκόσμιου ρεκόρ Γκίνες για τις περισσότερες τροποποιήσεις σώματος, περίπου, πάνω από 100. Από τότε που επιβεβαιώθηκε το ρεκόρ τους, συνεχίζουν να κάνουν τατουάζ και να τροποποιούν το σώμα τους. Λόγω της εναλλακτικής τους εμφάνισης, το ζευγάρι έχει χαρακτηριστεί ως τα «αγγελούδια από την κόλαση». 

Η Gabriela και ο Victor γνωρίστηκαν στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής πριν από περίπου 24 χρόνια σε μια εκδήλωση μοτοσικλέτας, ένα γεγονός που θα άλλαζε τη ζωή τους. 

Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Από εκείνη τη στιγμή ήξεραν ότι θα μοιράζονταν το υπόλοιπο της ζωής τους, ακολουθώντας το πάθος τους για τα εμφυτεύματα και τις τροποποιήσεις σώματος, μερικές από τις οποίες, όπως παραδέχονται, είναι πολύ επώδυνες. 

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο εδώ και 14 χρόνια. Η αγάπη και η αφοσίωση που έχουν ο ένας για τον άλλον κάνει τον καθένα τους να νιώθει δυνατός και περήφανος για το ποιος πραγματικά είναι. 

Η Gabriela Peralta και ο Victor Hugo Peralta

Για το ζευγάρι, οι τροποποιήσεις σώματος είναι το μεγαλύτερο σύμβολο καλλιτεχνικής έκφρασης και ελευθερίας. Δεν φοβούνται να είναι διαφορετικοί και αισθάνονται υπερήφανοι για τις πεποιθήσεις και τις προοπτικές τους για τη ζωή. 

Το ζευγάρι πιστεύει ότι το μυστικό ενός επιτυχημένου γάμου είναι η κοινή αγάπη για την τέχνη, τις τροποποιήσεις, τα τατουάζ και, πάνω απ' όλα, η αγάπη, η δέσμευση και ο σεβασμός του ενός για τον άλλον.

Πηγή: skai.gr