«Στο θεό τα ενοίκια»: Πάνω από μισό εκ. το μήνα νοικιάζει την περίφημη βίλα στο Μαλιμπού ο Τζεφ Μπέζος

Ο 59χρονος ιδρυτής της Amazon και η 53χρονη σύντροφός του, πρώην παρουσιάτρια ειδήσεων πληρώνουν 66, 600.000 δολάρια το μήνα για να νοικιάσουν τη βίλα των 5.500 τετραγωνικών

Ο Τζεφ Μπέζος και η Λορίν Σάντσες φέρεται να δίνουν πάνω από μισό εκατομμύριο δολάρια το μήνα για την ενοικίαση του περιβόητου Kenny G στο Malibu.

Ο 59χρονος ιδρυτής της Amazon και η 53χρονη σύντροφός του, πρώην παρουσιάτρια ειδήσεων πληρώνουν 66, 600.000 δολάρια το μήνα για να νοικιάσουν τη βίλα των 5.500 τετραγωνικών μέτρων, ανέφερε την Τετάρτη το TMZ.

Το κτήμα, το οποίο αποτελείται από μια μεγάλη αυλή, πισίνα, αίθουσα προβολών, στούντιο ηχογράφησης και ξενώνα 3.500 τετραγωνικών μέτρων, φέρεται να ήταν χωρίς έπιπλα, οπότε ο Μπέζος και η Σάντσες χρειάστηκε επίσης να ξοδέψουν επιπλέον χρήματα για την επίπλωση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το πρόσφατα αρραβωνιασμένο ζευγάρι ζει στο ακίνητο από τον Μάρτιο - όταν δεν ταξιδεύει στη Μεσόγειο Θάλασσα με το μέγκα γιοτ τους, αξίας 500 εκατομμυρίων δολαρίων.

Οι εκπρόσωποι του Bezos δεν απάντησαν αμέσως το αίτημα της Page Six για σχόλιο ή επιβεβαίωση σχετικά με την τιμή ενοικίασης του μεγιστάνα των επιχειρήσεων.
 

Πηγή: skai.gr