Παναθηναϊκός: Το πράσινο γούρι της Adidas για τον Παναθηναϊκό

Nα επαναληφθεί το «γούρι» της Adidas εύχονται όλοι οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού. Η σεζόν 1995-1996 ήταν μία από τις κορυφαίες στην ιστορία του Παναθηναϊκού με τους πράσινους να συνδυάζουν εγχώριες αλλά και διεθνείς επιτυχίες

Nα επαναληφθεί το “γούρι” της Adidas εύχονται όλοι οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού. Η σεζόν 1995-1996 ήταν μία από τις κορυφαίες στην ιστορία του Παναθηναϊκού με τους πράσινους να συνδυάζουν εγχώριες αλλά και διεθνείς επιτυχίες, με αποκορύφωμα το <<διπλό>> μέσα στο Άμστερνταμ επί της τεράστιας τότε ομάδας του Άγιαξ. Η ξέφρενη πορεία μέχρι τον ημιτελικό του Champions League συνδυάστηκε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, για το τριφύλλι δεύτερη συνεχή χρονιά. Παναθηναϊκός: Το γούρι της Adidas για τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός έδωσε μάχη στο πρωτάθλημα με την ΑΕΚ, με τους κιτρινόμαυρους να στέκονται σοβαροί διεκδικητές του τίτλου μέχρι τις τελευταίες αγωνιστικές. Η ομάδα του Ρότσα έδειξε τον χαρακτήρα της και στην Ευρώπη με τους πράσινους να τερματίζουν πρώτοι στον όμιλό τους με Πόρτο, Ναντ και Άαλμποργκ, στη συνέχεια να αποκλείουν την Λέγκια στους “8” με το εμφατικό 3-0 στο ΟΑΚΑ και να παίρνουν προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης νικώντας τον “Αίαντα” με 1-0 στην Ολλανδία. Αποτέλεσμα όμως το οποίο δεν ήταν αρκετό να στείλει τους πράσινους στον τελικό για δεύτερη φορά στην ιστορία τους.

Περισσότερα: PAOPANTOU