Ουκρανία: «Η αναποφασιστικότητα σκοτώνει περισσότερους ανθρώπους μας», λέει ο σύμβουλος του Ζελένσκι

Ο Μικαίλο Πόντιλακ εξέφρασε στο Twitter το Σάββατο την απογοήτευσή του για την «παγκόσμια αναποφασιστικότητα» σχετικά με την προμήθεια όπλων στην Ουκρανία

Την απόφαση της Γερμανίας να μη δώσει προς το παρόν Leopard 2 στην Ουκρανία, σχολιάζει σύμβουλος του Ουκρανού προέδρου υποστηρίζοντας ότι η προσοχή και η αργή λήψη αποφάσεων για το αν θα σταλούν τα άρματα μάχης κοστίζουν ζωές.

Ο Μικαίλο Πόντιλακ εξέφρασε στο Twitter το Σάββατο την απογοήτευσή του για την «παγκόσμια αναποφασιστικότητα» σχετικά με την προμήθεια όπλων στην Ουκρανία.

«Θα βοηθήσετε την Ουκρανία με τα απαραίτητα όπλα ούτως ή άλλως και συνειδητοποιήστε ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή για τον τερματισμό του πολέμου εκτός από την ήττα (της Ρωσίας). Αλλά η σημερινή αναποφασιστικότητα σκοτώνει περισσότερους ανθρώπους μας. Κάθε μέρα καθυστέρησης είναι ο θάνατος των Ουκρανών. Σκέψου πιο γρήγορα» έγραψε χαρακτηριστικά. 

Το σχόλιο έρχεται καθώς ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν είπε στους δημοσιογράφους μετά από εκδήλωση το βράδυ της Παρασκευής ότι «η Ουκρανία θα λάβει όλη τη βοήθεια που χρειάζεται».

Πηγή: skai.gr