Αιφνιδιαστική επίσκεψη της Φινλανδής πρωθυπουργού στην Ουκρανία – Σοκαρισμένη και με αλεξίσφαιρο στη Μπούκα - Φωτογραφίες

Αιφνιδιαστική επίσκεψη της Φινλανδής πρωθυπουργού στην Ουκρανία – Σοκαρισμένη και με αλεξίσφαιρο στη Μπούκα - Φωτογραφίες

Αιφνιδιαστική επίσκεψη στην Ουκρανία πραγματοποίησε την Πέμπτη η Φινλανδή πρωθυπουργός Σάνα Μάριν. 

Η Σάνα Μάριν συναντήθηκε με τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι. Ο Ζελένσκι δημοσίευσε φωτογραφίες από τη συνάντησή τους στο Instagram και στο Telegram το απόγευμα της Πέμπτης.

«Η στρατιωτική βοήθεια της Φινλανδίας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Τα όπλα, η πολιτική κυρώσεων και η ενότητα των εταίρων μας στο θέμα της αίτησης της Ουκρανίας στην ΕΕ είναι αυτά που μπορούν να εξασφαλίσουν δύναμη στην άμυνα της χώρας μας», είπε ο Ζελένσκι.


Ο Μάριν επισκέφθηκε επίσης την Μπούκα την Πέμπτη, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης Gazeta, Segodnya, ZN και Ukrainska Pravda.

Στις φωτογραφίες η Μάριν δείχνει συγκλονισμένη, ενώ φορά ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο σε φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στον λογαριασμό Telegram της ρωσόφωνης ουκρανικής εφημερίδας Segodnya.

Η Μπούκα, 30 χλμ. βορειοανατολικά της πρωτεύουσας Κιέβου, έγινε γνωστή παγκοσμίως το Μάρτιο μετά τη σφαγή αμάχων από τα ρωσικά στρατεύματα.
 

Πηγή: skai.gr