Κλείσιμο

Ομαδικός βιασμός στην Κύπρο: Η 19χρονη Βρετανίδα αποκαλύπτει τι έγινε το μοιραίο βράδυ

Νέες αποκαλύψεις στην υπόθεση με τον ομαδικό βιασμό της 19χρονης Βρετανίδας σε συγκρότημα διαμερισμάτων στην Αγία Νάπα της Κύπρου από ομάδα νεαρών Ισραηλινών τον περασμένο Ιούλιο. Η νεαρή ανακάλεσε στην Κύπρο την κατηγορία για τον βιασμό και στη συνέχεια κατηγορήθηκε από τις κυπριακές αρχές για δημόσια βλάβη μετά από ψευδή καταγγελία. 

Σήμερα βρίσκεται στο σπίτι της στην Βρετανία. Η δίκη της εκκρεμεί και παραχώρησε συνέντευξη στην βρετανική εφημερίδα Daily Mail. Η 19χρονη περιγράφει κάθε λεπτό από το μοιραίο βράδυ και επανέρχεται στον αρχικό ισχυρισμό της ότι η ομάδα των Ισραηλινών την βίασε. Όπως εξηγεί η νεαρή γνώρισε έναν Ισραηλινό, τον Σαμ τις πρώτες ημέρες των διακοπών της και σκέφτηκε ότι θα μπορούσε να έχει μία σύντομη καλοκαιρινή περιπέτεια μαζί του.  

Επίσης, η κοπέλα λέει ότι υποχρεώθηκε να ανακαλέσει την κατηγορία του βιασμού, καθώς οι κυπριακές αρχές την έκλεισαν σε ένα δωμάτιο ανάκρισης χωρίς την παρουσία της μητέρας της, η οποία είχε μεταβεί στην Κύπρο ή δικηγόρου και την πίεσαν. 

Πως περιγράφει το μοιραίο βράδυ

«Δεν μπορώ να περιγράψω τον πανικό ή τον πόνο. Ήμουν γεμάτη αδρεναλίνη που δεν αισθανόμουν κάτι μέχρι αργότερα», λέει η 19χρονη. 

Όπως εξήγησε βρισκόταν με τον Σαμ στο δωμάτιο του. Έκαναν σεξ και ξαφνικά όλα άλλαξαν. «Θυμάμαι να βλέπω φως κάτω από την πόρτα και μία ομάδα των Ισραηλινών φίλων του ήρθε μέσα. Φώναζαν και χλεύαζαν. Τότε ο Σαμ γονάτισε στο στήθος μου και άρχισε να βιάζει στοματικά και δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Φώναξε στα εβραϊκά στους φίλους του και χοροπηδούσαν τριγύρω και γελούσαν», αναφέρει η 19χρονη.

Και συνεχίζει: «Ήμουν απελπισμένη. Φώναξα: Όχι! Βγες έξω! Όχι. Προσπάθησα να σταυρώσω τα πόδια μου. Προσπαθούσα απεγνωσμένα να ξεφύγω. Τότε ο Σαμ ενοχλήθηκε. Πήρε το αριστερό μου γόνατο και το έσφιξε. Δεν μπορούσα να δω τι συνέβαινε. Ο Σαμ ήταν μπροστά. Τότε άλλοι τύποι έπιασαν τους αστραγάλους μου και πήραν σειρά για να με βιάσουν. Χάνεις την αίσθηση του χρόνου. Το όλο πράγμα πιθανότατα διήρκεσε περίπου μισή ώρα και έπειτα ο Σαμ κατέβηκε από το στήθος μου. Σήκωσε το βάρος του και φώναξε κάτι στους φίλους του».

Όπως περιγράφει η ίδια τότε ήταν που κατάφερε ένα ξεφύγει και να βγει από το δωμάτιο.  «Έπεσα στο πάτωμα ανέβασα το σορτς μου και άρπαξα την τσάντα μου. Ήμουν τόσο φοβισμένη που έτρεξα έξω χωρίς τα παπούτσια μου και υπήρχε μία παρέα αγοριών που στεκόταν στην πόρτα. Τους προσπέρασα και έτρεξα στην σκάλα φωνάζοντας: Μείνετε μακριά! Τότε ένας από αυτούς μου πέταξε τα παπούτσια και τα φόρεσα όπως έτρεχα στην σκάλα. Όταν έφτασα στο τέλος της σκάλας υπήρχαν ακόμη 2-3 Ισραηλινοί που στέκονταν μπροστά στην πόρτα. Ήμουν τόσο φοβισμένη ότι δεν θα τους προσπεράσω, ότι δεν θα είχα άλλη ευκαιρία να ξεφύγω. Άρχισα να ουρλιάζω και έτρεξα», εξομολογείται η 19χρονη. 

Στη συνέχεια αναφέρει ότι οι Ισραηλινοί την κυνήγησαν και καθώς εκείνη γλίστρησε και έπεσε στην προσπάθεια της να ξεφύγει κατάφεραν να την φτάσουν. «Μόλις σηκώθηκα ο Σαμ ήταν εκεί. Δεν θυμάμαι τι έλεγε. Ίσως: "Είσαι εντάξει;" Μίλησε λίγο αγγλικά. Φώναζα και ούρλιαζα και μερικοί από τους Βρετανούς φίλους μου, που είχαν ακούσει όλη την αναταραχή, βγήκαν για να με βοηθήσουν και οι Ισραηλινοί έτρεχαν σαν τα ποντίκια», λέει η 19χρονη. 
 

Πηγή: skai.gr