Ο Έλον Μασκ θέλει να τα παρατήσει όλα και να γίνει... influencer!

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla Inc, Έλον Μασκ, «σκέφτεται» να αφήσει τις δουλειές του και να γίνει influencer, όπως έγραψε την Πέμπτη ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο.

«Σκέφτομαι να παρατήσω τη δουλειά μου και να γίνω ένας influencer πλήρους απασχόλησης», είπε ο Μασκ στο tweet, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Δεν ήταν αμέσως σαφές εάν ο κ. Μασκ, ένας παραγωγικός χρήστης της πλατφόρμας των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, σκέφτηκε σοβαρά να παραιτηθεί από τους ρόλους του.

Ο  Μασκ, ο οποίος είναι επίσης ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας πυραύλων SpaceX και ηγείται της νεοφυούς εταιρείας Neuralink και υποδομής The Boring Company, δήλωσε κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης τον Ιανουάριο ότι αναμένει να είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla για «αρκετά χρόνια».

"Θα ήταν ωραίο να έχω λίγο περισσότερο ελεύθερο χρόνο στα χέρια μου, σε αντίθεση με το να δουλεύω μέρα και νύχτα", είχε δηλώσει.

Τον περασμένο μήνα, ρώτησε τους ακολούθους του στο Twitter αν θα έπρεπε να πουλήσει το 10% του μεριδίου του στην κατασκευάστρια ηλεκτρικών αυτοκινήτων, με το οποίο η πλειοψηφία συμφώνησε.

Έκτοτε έχει πουλήσει μετοχές αξίας σχεδόν 12 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Πηγή: ndtv