Ντρου Μπάριμορ: Το διαζύγιο, το αλκοόλ και η επιστροφή στη ζωή

Η υποψήφια για Emmy αποκάλυψε τη νηφαλιότητά της τον Δεκέμβριο του 2021

Στο περιοδικό People που θα κυκλοφορήσει στις 9 Ιανουαρίου, η Drew Barrymore κάνει «κατάθεση ψυχής» και μιλά για το μεγάλο διάστημα της ζωή της, που το αλκοόλ ήταν η συντροφιά της μετά το διαζύγιο.

Η Ντρου Μπάριμορ λέει ότι το διαζύγιό της το 2016 από τον Γουίλ Κόπελμαν έπαιξε μεγάλο ρόλο στο ταξίδι της νηφαλιότητας.

Η ηθοποιός είπε στο People σε συνέντευξή της που δημοσιεύτηκε την Τρίτη ότι «έσπασε» μετά τον «σκληρό» χωρισμό.

«Απλώς με έριξε πολύ», θυμάται η παρουσιάστρια του «Drew Barrymore Show», αφού παραδέχτηκε ότι το ποτό τη βοηθούσε να «απαλύνει τον πόνο» του χωρισμού.

αλκοολ

«Απλώς προσπαθούσα… να νιώσω καλά – και το αλκοόλ το έκανε αυτό για μένα», εξήγησε η 47χρονη, η οποία στο παρελθόν πάλεψε με τον εθισμό ως παιδί.

«Το να πίνω ήταν μια καθημερινή συνήθεια, που δε μπορούσα να αλλάξω. Νιώθεις αδύναμος και ανίκανος να κάνεις ό,τι είναι καλύτερο για εσένα. Συνέχιζα να πιστεύω ότι θα τα καταφέρω», συνέχισε, αποδίδοντας τη νίκη της ενάντια στις καταχρήσεις στις κόρες Olive, 10 ετών, και Frankie, 8.

«Η ζωή που σχεδίασα για τα παιδιά μου δεν λειτούργησε… ήταν μια ακατάστατη, επώδυνη, βασανιστική πορεία μέσα από τη φωτιά και την επιστροφή στη ζωή», είπε ο Barrymore.

Η υποψήφια για Emmy αποκάλυψε τη νηφαλιότητά της τον Δεκέμβριο του 2021, λέγοντας στους θεατές του "CBS This Morning" ότι απείχε από το αλκοόλ για δυόμισι χρόνια.


 

Πηγή: skai.gr