Κλείσιμο

Ντόναλντ Τραμπ: Γιατί δεν θέλει την Ιβάνκα και τον σύζυγό της από την προεκλογική του εκστρατεία

Στην πραγματικότητα, τους ζήτησα συγκεκριμένα να μην το κάνουν, δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, ισχυρίστηκε ότι ζήτησε από την κόρη του Ιβάνκα και τον σύζυγό της Τζάρεντ Κούσνερ, να απομακρυνθούν από την προεδρική εκστρατεία του 2024, σε μια προσπάθεια να τους προστατεύσει από τον «κακό» κόσμο της πολιτικής.

Ο Τραμπ δημοσίευσε μια δήλωση στη σελίδα του στο Truth Social τη Δευτέρα, υποστηρίζοντας ότι, στην πραγματικότητα, ποτέ δεν ζήτησε από το ζευγάρι να συμμετάσχει στην προεδρική του υποψηφιότητα, για να τους προστατεύσει από τις «ψευδείς και διεφθαρμένες ειδήσεις», αλλά και τον κόσμο της πολιτικής.

Η Ιβάνκα προχώρησε σε μια δήλωση τον περασμένο μήνα, τονίζοντας πως η πρόθεσή της είναι να μην εμπλακεί στην εκστρατεία, επιλέγοντας να επικεντρωθεί στα παιδιά της. Η κόρη του Τραμπ απουσίαζε από την παρουσίαση της εκστρατείας του πατέρα της στην αίθουσα χορού Mar-a-Lago, ενώ ο σύζυγός της επέλεξε να παρευρεθεί.

Στη δήλωσή της, η Ιβάνκα είπε: «Αγαπώ πολύ τον πατέρα μου. Αυτή τη φορά, επιλέγω να δώσω προτεραιότητα στα μικρά μου παιδιά και στην προσωπική ζωή που δημιουργούμε ως οικογένεια.

Ταυτόχρονα, ο Τραμπ προσέφυγε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να διαλύσει τις ψευδείς ειδήσεις, δηλώνοντας ότι το ζευγάρι δεν πρέπει «να υποβληθεί περαιτέρω» στον κόσμο της πολιτικής.

«Σε αντίθεση με όσα αναφέρουν τα ‘φέικ νιουζ’, ποτέ δεν ζήτησα από τον Τζάρεντ ή την Ιβάνκα να συμμετάσχουν στην Εκστρατεία μου για Πρόεδρος του 2024. Στην πραγματικότητα, τους ζήτησα συγκεκριμένα να μην το κάνουν».
 

Πηγή: skai.gr