«Ράπισμα» από τον Νομπελίστα Ορχάν Παμούκ στον Ερντογάν: Σαδιστικό καθεστώς στην Τουρκία, έρχεται το τέλος της κυβέρνησης

Ο διάσημος Τούρκος νομπελίστας ο οποίος, σημειώνεται πως στο παρελθόν έχει χαρακτηριστεί έως και τρομοκράτης από τον Ερντογάν, καταγγέλλει πλέον τον Τούρκο Πρόεδρο για τυραννικές συμπεριφορές.

Ακόμη ένα "ράπισμα" από τον Τούρκο Νομπελίστα Ορχάν Παμούκ- σταθερό επικριτή της κυβέρνησης της Άγκυρας- στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Όπως αναφέρει ο Μανώλης Κωστίδης, ο διάσημος Τούρκος νομπελίστας ο οποίος, σημειώνεται πως στο παρελθόν έχει χαρακτηριστεί έως και τρομοκράτης από τον Ερντογάν, καταγγέλλει πλέον τον Τούρκο Πρόεδρο για τυραννικές συμπεριφορές.

Ο ίδιος δηλώνει πως σήμερα πια στην Τουρκία υπάρχει ένα τυραννικό, σαδιστικό καθεστώς το οποίο και φυλακίζει οποιονδήποτε.

Σχολιάζει πως η φτωχοποίηση που υφίσταται στην Τουρκία είναι χειρότερη κι από αυτήν της Αργεντινής.

Επιπρόσθετα τονίζει πως τα πράγματα μοιάζουν να χειροτερεύουν αλλά εμφανίζεται και "φως στο τέλος του τούνελ" καθώς εκτιμά πως το τέλος της κυβέρνησης είναι κοντά.

Σε κάθε περίπτωση εκφράζει τις ανησυχίες του αναφορικά με το ενδεχόμενο η κυβέρνηση Ερντογάν να χάσει τις εκλογές αλλά εντούτοις να μην αφήσει την εξουσία.

Πηγή: skai.gr