Δεν έχει τέλος η αναταραχή που προκαλεί στην Βρετανία και το Μπάκιγχαμ η Μέγκαν Μαρκλ, η οποία φαίνεται ότι ετοιμάζεται για μία ακόμη σύγκρουση με την Βασίλισσα, Ελισάβετ.

Πριν από μερικές ημέρες η Βασίλισσα και οι συνεργάτες της κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το ζευγάρι των Σάσσεξ δεν μπορεί να χρησιμοποιεί ως εμπορικό σήμα το «Sussex Royal» από την στιγμή που δεν είναι επίσημα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας. Φυσικά η Βασίλισσα επιχειρεί να αποφύγει και την χρήση του σήματος και της λέξης «βασιλικός» για θέματα ή αντικείμενα που δεν ταιριάζουν με την δημόσια εικόνα του βρετανικού παλατιού. 

Η βρετανική εφημερίδα Daily Mail αποκάλυψε σήμερα ότι η Μέγκαν Μαρκλ δεν πήρε πολύ καλά τα νέα από τον βασιλικό κύκλο και εκμυστηρεύθηκε στο στενό κύκλο των φίλων της ότι κανείς δεν μπορεί να την σταματήσει νομικά από την χρήση του «Sussex Royal». Η ίδια υποστήριξε ότι μπορεί το ζευγάρι να παραιτήθηκε από τα βασιλικά καθήκοντα του αλλά ο Χάρι και ο Άρτσι παραμένουν συγγενείς εξ αίματος της βασιλικής οικογένειας. Επίσης να σημειωθεί ότι το ζευγάρι έχει επενδύσει ένα σημαντικό μέρος των χρημάτων του για την κατοχύρωση του εμπορικού σήματος «Sussex Royal», για την δημιουργία του σάιτ τους με το ίδιο όνομα αλλά και του ιδρύματος τους, το οποίο θα αποκαλυφθεί μέσα στον χρόνο. 

«Η Μέγκαν είπε ότι τα παγκόσμια σχέδια για τα οποία εργάζονται μιλούν από μόνα τους και επέλεξαν αυτό το όνομα για να προστατεύσουν το βασιλικό όνομα και όχι για να κερδίσουν από αυτό», είπε στην εφημερίδα ένας από τους φίλους της Δούκισσας του Σάσσεξ. 

Και συνέχισε: «Η Μέγκαν είπε ότι το όνομα του εμπορικού σήματος τους δεν είναι τίποτα μπροστά στο ίδρυμα που χτίζουν και στην τρομερά θετική επιρροή που θα έχει στους ανθρώπους και το περιβάλλον». 

Μάλιστα η Μαρκλ εμφανίστηκε βέβαιη ότι το ζευγάρι θα είναι εξαιρετικά επιτυχημένο στα σχέδια του με οποιοδήποτε εμπορικό σήμα. «Είπε ότι ανεξάρτητα από το όνομα ο Χάρι και ο Άρτσι έχουν βασιλικό αίμα και κανείς δεν μπορεί να τους το πάρει αυτό. Και ότι ως οικογένεια πάντα θα θεωρούνται βασιλικά πρόσωπα», τόνισε ο φίλος της Δούκισσας του Σάσσεξ. 
 

Πηγή: skai.gr