«Νεκρή» γυναίκα πήρε ανάσα μέσα στο φέρετρο λίγο πριν από την κηδεία της!

Οι συγγενείς της που συγκεντρώθηκαν για να την ετοιμάσουν για την κηδεία της ανακάλυψαν ξαφνικά ότι ανέπνεε με δυσκολία

Οι συγκεντρωμένοι για την κηδεία μιας ηλικιωμένης από τον Ισημερινό έμειναν έκπληκτοι όταν ανακάλυψαν ότι η 76χρονη ήταν ακόμη ζωντανή!

Η Μπέλα Μοντόγια κηρύχθηκε νεκρή μετά από εγκεφαλικό, όπως αναφέρει το BBC.

Όμως οι συγγενείς της που συγκεντρώθηκαν για να την ετοιμάσουν για την κηδεία της ανακάλυψαν ξαφνικά ότι ανέπνεε με δυσκολία.

Η 76χρονη επέστρεψε στην εντατική ενώ το υπουργείο Υγείας του Ισημερινού σύστησε επιτροπή, για να διερευνήσει το περιστατικό.

Σε ανακοίνωσή του, το υπουργείο ανέφερε ότι η γυναίκα υπέστη καρδιοαναπνευστική ανακοπή και δεν ανταποκρίθηκε στις προσπάθειες ανάνηψης.

Ο εφημερεύων γιατρός επιβεβαίωσε τον θάνατό της.

Ο γιος της, Gilber Rodolfo Balberán Montoya, δήλωσε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι η μητέρα του είχε «εισαχθεί γύρω στις 09:00 και το μεσημέρι ένας γιατρός μου είπε ότι πέθανε».

Στη συνέχεια, η κ. Μοντόγια τοποθετήθηκε σε φέρετρο για αρκετές ώρες μέχρι που μέλη της οικογένειας αντιλήφθηκαν ότι προσπαθεί να αναπνεύσει.

Βίντεο που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την έδειχνε ξαπλωμένη σε ένα ανοιχτό φέρετρο να αναπνέει βαριά ενώ πολλοί άνθρωποι συνωστίζονταν γύρω της.

Στη συνέχεια φαίνονται οι νοσοκόμοι να φτάνουν και να παρατηρούν την κ. Μοντόγια πριν τη μεταφέρουν σε φορείο.

Σύμφωνα με το AFP ο γιος της είπε: «Σιγά σιγά, καταλαβαίνω τι έχει συμβεί. Τώρα προσεύχομαι μόνο για να βελτιωθεί η υγεία της μητέρας μου. Θέλω να είναι ζωντανή και δίπλα μου».

Πηγή: skai.gr