Κλείσιμο

Σοκαριστικό βίντεο: Άνδρας πήδηξε από το Μνημείο της 11ης Σεπτεμβρίου της Νέας Υόρκης και έπεσε στο κενό

Ο 33χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Bellevue και αξιωματούχοι αναφέρουν ότι εκκρεμούν κατηγορίες σε βάρος του

Το γύρω των social media κάνει ένα βίντεο το οποίο δείχνει έναν άνδρα να πηδάει στο Εθνικό Μνημείο και Μουσείο της 11ης Σεπτεμβρίου στο Μανχάταν, στη Νέα Υόρκη.

Ο 33χρονος πήδηξε στην πισίνα του Memorial η οποία έχει βάθος 10 μέτρα, το απόγευμα της Δευτέρας, με την αστυνομία να αναφέρει πως ο ίδιος τραυματίστηκε σοβαρά, ωστόσο επέζησε.

Τραυματίστηκε στο πόδι και στην πλάτη

Η ομάδα των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης προχώρησε στη διάσωση του άνδρα, ο οποίος έχει τραυματιστεί στο αριστερό του πόδι και στην πλάτη.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Bellevue και αξιωματούχοι αναφέρουν ότι αυτή τη στιγμή εκκρεμούν κατηγορίες σε βάρος του.

πισινα

Ο άνδρας, σύμφωνα με το NBC, περιγράφεται ως «συναισθηματικά ασταθής», δήλωσε εκπρόσωπος της Λιμενικής Αρχής.

Αργότερα, οι φρουροί ασφαλείας έστησαν αλυσίδες γύρω από την πισίνα προκειμένου να αποτρέψουν οποιονδήποτε άλλο θελήσει να... πηδήξει μέσα.

Σημειώνεται πως τα ονόματα 2.983 ανθρώπων που σκοτώθηκαν το 2001 στην επίθεση των Δίδυμων Πύργων, καθώς και εκείνων που έχασαν τη ζωή τους στον βομβαρδισμό του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου το 1993, είναι γραμμένα γύρω από τις πισίνες των μνημείων.

Πηγή: skai.gr