Κλείσιμο

Νέα απειλή κατά της ζωής του Ακιντζί: «Θα σου συνθλίψω το κεφάλι»

Η εφημερίδα Avrupa γράφει ότι ένας Τούρκος ονόματι Γιλμάζ Ετζεβίτ Κιλίτς, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι δημοσιογράφος, απείλησε τη ζωή του Τουρκοκύπριου ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί με βίντεο που τράβηξε και δημοσίευσε στο διαδίκτυο. Ο εν λόγω Τούρκος πολίτης συνελήφθη χθες και οδηγήθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης στην Κωνσταντινούπολη για κατάθεση.

Στο βίντεο ο Κιλίτς απειλεί τον Ακιντζί λέγοντας: «Ο πρόεδρος της ΤΔΒΚ Μουσταφά Ακιντζί κάνει δηλώσεις. Τον απείλησε, λέει, το κράτος της Τουρκικής Δημοκρατίας για να μην είναι υποψήφιος. Είπε ότι τον απείλησε, λέει, λέγοντας ότι αν είσαι υποψήφιος θα πάθουν ζημιά όλοι, η οικογένειά σου, τα παιδιά σου, η σύζυγός σου. Θέλω να απευθυνθώ από εδώ στον Μουσταφά Ακιντζί: Το κράτος της Τουρκικής Δημοκρατίας δεν ανήκει μόνο στα 80 εκατομμύρια του έθνους της Τουρκίας που ζουν στην Τουρκία, είναι το μεγαλύτερο τουρκικό κράτος του κόσμου που εκπροσωπεί το τουρκικό έθνος των 500 εκατομμυρίων, πολλά τουρκικά κράτη που ζουν στην Ρωσία, δηλαδή στην πρώην Σοβιετική Ένωση, τους ανθρώπους που ζουν εκεί, του Γκαγκαούζους Τούρκους στην Μολδαβία, τους Αχίσκα Τούρκους, τους Τούρκους του Αζερμπαϊτζάν, τους Τούρκους του Τουρκμενιστάν, του Ουζμπεκιστάν, του Καζαχστάν, της Κιργισίας, του Τσουβάσους Τούρκους, τους Καρά Καλπάκ Τούρκους, την τουρκική Δημοκρατία του Μπας Κουρδιστάν, [και] τους Τούρκους που ζουν εκεί.

Εσύ για την εσωτερική σου πολιτική σηκώνεσαι και συκοφαντείς το κράτος της Τουρκικής Δημοκρατίας. Σου δίνω επειγόντως το εξής μήνυμα:  Θα έρθω στο γραφείο σου και θα σου συνθλίψω το κεφάλι. Θα σηκωθώ και θα φύγω χωρίς να κοιτάξω πίσω μου. Ζήτησε επειγόντως συγνώμη από το κράτος της Τουρκικής Δημοκρατίας, από τον τουρκικό λαό! Το τουρκικό έθνος σου δίνει τα χρήματα ακόμα και για το χαρτί τουαλέτας που χρησιμοποιείς για να στεγνώσεις τον πισινό σου όταν πας τουαλέτα. Αν δεν είναι δίπλα σου το τουρκικό έθνος για ένα λεπτό, θα έρθουν οι Έλληνες-οι Ελληνοκύπριοι και θα πάρουν από κάτω την γυναίκα σου».  

Πηγή: Sigma Live