Νάσβιλ: Το ανατριχιαστικό σχόλιο του βομβιστή σε γείτονά του- "Ο κόσμος δε θα με ξεχάσει ποτέ"

Αρχικά, φαινόταν σαν μια φιλική συνομιλία μεταξύ γειτόνων. Μετά την έκρηξη της βόμβας στο κέντρο του Νάσβιλ, το πρωί των Χριστουγέννων, ο Ρικ Λοντ συνειδητοποίησε το νόημα πίσω από το ανατριχιαστικό σχόλιο του γείτονά του Άντονι Γουόρνερ, ότι η πόλη και ο υπόλοιπος κόσμος δεν θα τον ξεχάσουν ποτέ.

Ο Λοντ είπε στο Associated Press τη Δευτέρα ότι έμεινε άφωνος όταν έμαθε ότι οι αρχές αναγνώρισαν τον 63χρονο γείτονά του, τον Άντονι Κουίν Γουόρνερ, ως τον δράστη που πυροδότησε τη βόμβα, από την οποία σκοτώθηκε ο ίδιος και τραυματίστηκαν άλλοι τρεις άνθρωποι.

Σύμφωνα με το Insider, όπως είπε ο Λοντ, είδε τον Γουόρνερ να στέκεται στο γραμματοκιβώτιό του πριν από περίπου μια εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα και πήγε να του μιλήσει. Αφού τον ρώτησε πώς ήταν η ηλικιωμένη μητέρα του Γουόρνερ, ο Λοντ τον ρώτησε: «Θα σας φέρει κάτι καλό για τα Χριστούγεννα ο Άγιος Βασίλης;»

Ο Γούορνερ, τότε, χαμογέλασε και είπε, «Ω, ναι, το Νάσβιλ και ο κόσμος δεν θα με ξεχάσει ποτέ». Ο Λοντ αρχικά κατάλαβε ότι «κάτι καλό» επρόκειτο να συμβεί οικονομικά για αυτόν. «Ήταν απλά ήρεμος.», είπε.

Ο Γούρνερ άφησε πίσω του στοιχεία που υποδηλώνουν ότι σχεδίαζε τον βομβαρδισμό και σκόπευε να αυτοκτονήσει, αλλά παραμένει άγνωστο το ακριβές κίνητρο.

Πηγή: Insider
TAGS: σχόλιο