Κλείσιμο

My Style Rocks στον ΣΚΑΪ: Εκτός παιχνιδιού η Ευδοκία που βρισκόταν στο δυστύχημα των Τεμπών

Αρχικά η Κατερίνα Καραβάτου ανακοίνωσε πως η Ευδοκία Τσαγκλή βρισκόταν στη μοιραία αμαξοστοιχία που συγκρούστηκε με εμπορικό τρένο στην κοιλάδα των Τεμπών, κοστίζοντας τη ζωή σε 57 επιβαίνοντες.

Ένα επεισόδιο γεμάτο «εκπλήξεις», άλλες δυσάρεστες, άλλες ευχάριστες και άλλες.. ενδεχομένως αναπάντεχες στο My Style Rocks στον στον ΣΚΑΪ.

Αρχικά η Κατερίνα Καραβάτου ανακοίνωσε πως η Ευδοκία Τσαγκλή βρισκόταν στη μοιραία αμαξοστοιχία που συγκρούστηκε με εμπορικό τρένο στην κοιλάδα των Τεμπών, κοστίζοντας τη ζωή σε 57 επιβαίνοντες.

Η παίκτρια του «My Style Rocks» στάθηκε τυχερή μέσα στην ατυχία της, και πλέον αναρρώνει από τα τραύματα της, ενώ η παρουσιάστρια της εκπομπής επεσήμανε πως η ίδια  μπορεί να επιστρέψει όποτε το επιθυμεί, εφόσον είναι καλά.

Τη θέση της ωστόσο στο παιχνίδι ήρθε να πάρει η Βασιλική, η οποία είχε αποχωρήσει από το παιχνίδι μόλις στο προηγούμενο επεισόδιο.

Ένα «comeback» που δεν άρεσε σε όλους, προκαλώντας αντιδράσεις, τόσο από τις υπόλοιπες παίκτριες όσο και από κριτές, με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να δείχνει εμφανώς απογοητευμένη με το πως εξελίχθηκε η επιστροφή της.

Απούσα από τη σημερινή πασαρέλα ήταν και η Σελένη λόγω προβλήματος υγείας. Άτυπα τη θέση της πήρε η νέα παίκτρια του «My Style Rocks», Ειρήνη Καζάκη, κάνοντας την πρώτη της πασαρέλα.

Δεν έπεισε κατά το «ντεμπούτο» της, συλλέγοντας μόλις 4,5 πόντους ούσα τελευταία στη βαθμολογία (Η Σελένη που πήρε 0 δεν συμμετείχε στη σημερινή πασαρέλα), ενώ «τα άκουσε» από την Emilia για τις επιλογές της.


Από την άλλη η Emilia μπορεί να μάζεψε 8,1 βαθμούς και να έμεινε στην Τέταρτη θέση, ωστόσο δεν έλειψαν οι «προστριβές» με τις Ρέινα και Χριστιάννα ως προς τα ρούχα που επέλεξε και για το αν αποτελούν σετ ή όχι.


Η Βασιλική παρά την «επεισοδιακή» επιστροφή της κατέκτησε την κορυφή με 11,9 πόντους, την ώρα που την τριάδα «στελεχώνουν» οι Νικόλ & Ειρήνη Παπαβασιλείου, συλλέγοντας από 9,5 και 9 βαθμούς αντιστοίχως.

Πηγή: skai.gr