Γάμος υπερπαραγωγή στο Μπρουνέι: Η κόρη του σουλτάνου παντρεύτηκε τον πρώτο της ξάδερφο (βίντεο - φωτογραφίες)

Επειδή ίσως στο Μπρουνέι δεν ισχύουν οι νόμοι της αιμομιξίας όπως στη Δύση, τα διεθνή μμε στάθηκαν στην χλιδή και την μεγαλοπρέπεια του γάμου

Χαρές και βασιλικούς γάμους είχανε στο σουλτανάτο του Μπρουνέι αφού ο πολυχρονεμένος σουλτάνος Χασανάλ Μπολκιάχ πάντρεψε την κόρη του με όλη την λαμπρότητα που άρμοζε στην περίπτωση. 

MPROYNEI

Το ευχάριστο γεγονός μάλλον επισκιάζει η είδηση ότι η νύφη παντρεύτηκε τον πρώτο της ξάδερφο, πρίγκιπα Bahar ibni Jefri Bolkiah, ο οποίος είναι γιος του αδελφού του σουλτάνου, πρίγκιπα Jefri Bolkiah.

Επειδή ίσως στο Μπρουνέι δεν ισχύουν οι νόμοι της αιμομιξίας όπως στη Δύση, τα διεθνή μμε στάθηκαν στην χλιδή και την μεγαλοπρέπεια του γάμου, που κράτησε σχεδόν δύο εβδομάδες. 

Ο αρραβώνας ανακοινώθηκε από το παλάτι στις 31 Δεκεμβρίου. Οι γαμήλιοι εορτασμοί ξεκίνησαν στις 16 Ιανουαρίου με μια τελετή στην οποία ο σουλτάνος έδωσε επίσημα την ευχή του στο ζευγάρι.

Την είδηση του γάμου μετέφερε στο κοινό ο πρίγκιπας Ματίν, αδερφός της νύφης, γράφοντας στο Instagram: «Συγχαρητήρια στους μελλόνυμφους. Είμαι πολύ χαρούμενος και για τους δυο σας. Μεγάλη αγάπη στην όμορφη αδερφή μου».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mateen (@tmski)

Στην θρησκευτική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο τζαμί Omar Ali Saifuddien – χωρίς τη νύφη, όπως επιτάσσει το ισλάμ - ο γαμπρός εκφώνησε τους όρκους του μπροστά σε μια ομάδα παραβρισκόμενων ανδρών, συμπεριλαμβανομένου του σουλτάνου του Μπρούνεϊ, ο οποίος ήταν και εκπρόσωπος της κόρης του στο γάμο.

Οι εορτασμοί συνεχίστηκαν με την επίσημη τελετή Istiadat Bersanding Pengantin Diraja σε μια μεγαλειώδη επίχρυση αίθουσα στο βασιλικό παλάτι, με τη νύφη και το γαμπρό να εμφανίζονται επισήμως ως ζευγάρι.

.

Πηγή: skai.gr