Κλείσιμο

Σοκ στο ποδόσφαιρο: Γνωστός ποδοσφαιριστής αποπειράθηκε να στραγγαλίσει τη 15χρονη αδερφή του

Σοκ στην Αλ Γκαράφα του Πέδρο Μαρτίνς, καθώς ο Ισάκ Μπελφοντίλ συνελήφθη κοντά στο Παρίσι με την κατηγορία πως επιτέθηκε στη 15χρονη αδερφή του με σκοπό να τη στραγγαλίσει!

Σοκάρει η είδηση, που μεταδίδουν ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία, ότι ο Ισάκ Μπελφοντίλ συνελήφθη κοντά στο Παρίσι με την κατηγορία πως επιτέθηκε στη 15χρονη αδερφή του με σκοπό να τη στραγγαλίσει!

Ο Αλγερινός ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στην Αλ Γκαράφα του Πέδρο Μαρτίνς και έχει περάσει από ομάδες όπως η Λιόν, η Πάρμα, η Ίντερ, η Βέρντερ, η Χόφενχαϊμ και η Χέρτα. Το γαλλικό πρακτορείο αποκάλυψε το σοκαριστικό περιστατικό, με τον 31χρονο να συλλαμβάνεται από την αστυνομία με την κατηγορία πως μετά από έντονο καυγά με την ανήλικη αδερφή του, την έπιασε από τον λαιμό και προσπάθησε να τη στραγγαλίσει.

Για την ώρα δεν έχει γίνει καταγγελία από την αδερφή του, αλλά έχει αρχίσει έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το περιστατικό, με την εισαγγελία των Βερσαλιών να έχει 48 ώρες στη διάθεσή της για να δει πώς θα κινηθεί και τον Μπελφοντίλ να βρίσκεται προς το παρόν υπό κράτηση.

Πηγή: sport-fm.gr